Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Joachim Löw neden gitti?

Bizler çok gençtik, Löw de... Stutgart ile Kupa Galipleri Kupası'nda final oynayıp, F.Bahçe'ye gelmişti. 3-5-2 oynatıyordu.
Balic, Moldovan ve Murat Yakın önemli oyuncular, Metin Diyadin takımın bel kemiğiydi.
İkinci yarı başladığında malum hakem kararları çıktı ortaya. 'Çatır çatır' yediler Fenerbahçe'yi. Bir maçın ertesinde, eski futbolcu bir ağabeyimizin yorumunu diline doladı Joachim Löw. Abimiz, "Bu Moldovan nasıl çıkar?" cümlesinden sonra Löw'ü perişan ediyordu. Alman hoca, "Moldovan'ın sakatlandığını tribündeki karım bile anladı" diyerek yorumladı kritiği. Ama eleştiriye yapılan, bu eleştiriyi, o ağabeyimizi çok seven Aziz Başkan da üstüne alındı sanki. Sözleşmeyi fesh ettikten sonra, gerekçesini "Beni başarılı olacağına ikna edemedi" diye anlattı. Löw şimdi Dünya Kupası'nın sahibi. Aziz Yıldırım mı onun kıymetini bilemedi, yoksa O mu yıllar içinde gelişti? Yıldırım ile Fenerbahçe'nin en büyük başarısına baktığımızda, Aykut Kocaman'ın neden takımın başında olmadığını sorguladığımızda, ya da Ersun Yanal'a şampiyonluktan bir ay geçtikten sonra "eline sağlık" dendiğini hatırladığımızda, belki bir cevap buluruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA