Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bu 3 puan çok değerli

Fenerbahçe'de Antalya yenilgisinden sonra psikolojinin bozulmaması mümkün değildi. Olmazsa olmaz diyeceğiniz bir maça çıktılar Manisa'da Akhisar ile... Galatasaray bir gün önce kazanmış, 8 puan öne geçmiş, Perşembe AEL Limassol maçından sonra taraftarla buluşmaya moralli gelmek arzusu ve diğer taraftan da birçok eksiği var. İdeal kadrodan Mehmet Topal dışında yeni omurga yok. Mehmet Topal da fedakarlık yapıp sakat sakat oynuyor.
Akhisar geçen hafta Sivas'ta kazanıp çok morallenmiş. Pozitif oynamayı düşünen bir takım. Dün de pozitif oynamaya çalıştılar. Fenerbahçe, arzulu başlayıp rakip yarı alana gittiği anlarda Gökhan'ın yaptığı bir faulde ilk ciddi atakta ofsayt kokan pozisyonda golü yedi.
Bu gol Fenerbahçe'yi psikolojik olarak dağıtabilirdi. Ama dağılmadan telaşsız oynamaya devam ettiler ve üst üste iki gol buldular.

Sahanın yıldızları Kuyt ve Selçuk
Fenerbahçe, 2-1'den sonra hakem "Üç puanı verdim, maçı bitirdim" dese kabul edecekti; ki doğaldır bu. Oyunu bitirmek adına bol pas yaptılar. Savunma arkasına atılacak sürpriz toplar ve Sow koşularıyla farkı ikiye çıkarıp son dakikalara rahat girmek istiyorlardı. Pası yaptılar; Mehmet Topal/ Sezer değişikliğinden sonra da yaptılar. Biraz daha öne doğru oynayabilseler sonuç da elde edebilirlerdi.
Fenerbahçe dikkatli ve sabırlı oynadı. Sahanın en iyi oyuncusu birkaç haftadır düşüşte olan Kuyt idi. Selçuk Şahin de ona eşlik etti. Psikolojik olarak çok ama çok zor maçtan eksik kadroyla çok değerli üç puanı aldılar.
Aykut Kocaman, önümüzdeki haftalarda eksiklerin geri dönmesiyle rahatlayacak. Kadronun tamamlanmasıyla önünü de daha net görebilecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA