Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Presle kazandı

Maçtan önce iki takımın kadrosu geldi. İlk 11'lere bakınca "Nasıl gol olacak?" diye merak ettim. Fenerbahçe'nin kadrosu maçtan önceki muhtemel kadroydu. Sıkı orta saha, topa sahip olan ama duran top ya da ekstra tipik Sow gollerinden biri ve de şutla sonuç alacak bir kadroydu. Zaten gol de Cristian'ın uzaktan vuruşuyla geldi.
Buna karşılık Belediye takımı uzun zamandır 4-2-3-1'i en iyi oynayan ekiplerden biriyken, önde kenarda oynayan oyuncuları atletik oluyordu. Bu kez tamamen Mahmut gibi, Cihan gibi defansif orta sahaları kullanıp onların önünde de Gökhan ve Holman gibi orta sahada defansa da yardımcı olan oyuncuları en uçta kullandı. Belli ki oyunu orta sahada tutmak istiyordu Bülent Korkmaz ve kısır bir oyun istiyordu.
Aykut Kocaman devrede Mehmet Topal'ı çıkararak Sezer'i oyuna soktu. Bunu yaparken amacı Meireles'in performansını artırmaktı. Cristian'ı, Mehmet Topal'ın bölgesine çekip ikinci yarıya presle başladılar. İkinci yarının 15 dakikası pozisyonlar da buldu. Daha sonra Krasic oyuna girdikten sonra zaten gol geliyorum diyordu, kullanılan 15. kornerde de ikinci gol geldi.
Belediye mutlaka kendi kimliğine dönmeli. Yoksa işi zorlaşır. Fenerbahçe'nin ikinci yarıdaki iyi oyununun sebebi presti. Bu sezonun en iyi isimlerinden biri olan Bekir'le de galibiyet golünü buldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA