Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Yolun açık olsun Fenerbahçe

Yolun açık olsun Fenerbahçe İtalyan futbolunun önemli takımı Lazio. Oyuna sonradan giren oyuncusu Klose gibi çok kaliteli bir golcü... İtalya Kupası'nda Çizme'nin devlerinden Juventus'u eleyerek finale kalmış. Şampiyonluk yarışından kopmuş olduğu için UEFA Avrupa Ligi'ne tam konsantre. Sıfır pozisyon Lazio'nun, İki gol, iki direk ve şut yağmuru ise Fenerbahçe'nin.
Hakkikaten Fenerbahçe takımı, dün akşam muhteşem bir performans sergiledi. Sarı lacivertli futbolcular, top rakipteyken de çok iyiydi, kendilerine geçince de çok iyi. Takımın tamamı çok iyi ve kusursuz oynadı. Oyuna sonradan girenler de dahil. Özellikle Mehmet Topal, Meireles Cristian üçlüsü çok iyi oynadılar.

TARAFTAR OLAĞAN ÜSTÜYDÜ
Teknik Direktör Aykut Kocaman 71. dakikada Caner'i, 75. dakikada ise Salih'i sahaya sürdü. Bu ikili de güzel futbola ayak uydurdu. Dün akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduran Fenerbahçe taraftarı da olağanüstüydü. Muhteşem tribünler, takımlarının muhteşem futbolu ile gurur duydular.
Lazio 10 kişi kalınca Aykut Kocaman hemen 4-4-2'ye döndü. Mehmet Topal'ı iyi oynamasına rağmen, taktiksel nedenlerle çıkarmak zorunda kaldı. Sol çizgide Caner, sağ çizgide Kuyt, Webo-Sow ikilisi, onların arkasında Meireles (Mükemmel bir performans sergiledi), Cristian ve daha sonra Salih Uçan alan daraltarak Lazio'yu son yarım saatte adeta sahadan sildi.

TEBRİKLER KOCAMAN
Kocaman'ı böylesine sıkı, organize, fizik gücü yüksek, pas yaparken sakin, top hem rakipteyken hem de kendisindeyken coşkulu bir takım oluşturduğu için kutlamak gerekiyor. Yolun açık olsun Fenerbahçe...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA