Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İki takımı da kutluyorum

İki takımı da kutluyorum İki maçı da izledim. Bir tarafta Gençlerbirliği ve Benfica maçından sonra tamamen konsantrasyonunu yitirmiş bir Fenerbahçe. Rakibi ise mutlak kazanmak zorunda olan İstanbul Büyükşehir Belediye. Diğer ekranda ise son derece yüksek konsantrasyonla ve skor avantajını erken yakalamasına rağmen oyunun her dakikasında daha iyi oynayan iştahlı bir Galatasaray.
Aslında karşılaşmadan önce Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncular ligin bittiğini biliyordu. Sadece işi resmileştirmek kalmıştı. Bu durum da Galatasaraylılara yüksek tempo ve iştah, Fenerbahçe'ye ise havlu atmışlık görüntüsü getirdi.
Fenerbahçe maç boyunca hemen hemen hiç pozisyona giremedi. ilk yarı hiç giremedi, ikinci yarıdaki şuursuz baskılar ise sonuç getirmedi.

SELÇUK'UN ŞAHANE FRİKİĞİ
Galatasaray yüksek tempo, hücum pres ve yüksek istek ile başladı maça. Önce maçın başında şahane bir Selçuk frikiği geldi, ikinci yarıda da topu hiç eveleyip gevelemeden üç gol daha attı Galatasaray.
Fenerbahçe ve Galatasaray ekonomik olarak rakiplerinden önde olduğu için ilk ikinin belli olduğu bir lig oynanıyor aslında. (Belediye maçından sonra Beşiktaş devreye girdi. Az da olsa ikincilik şansı var) Ama bu iki takım arasında geçen yıldan itibaren son 48 hafta, önümüzdeki iki haftayla 50 hafta Fenerbahçe Galatasaray'ı hiç geçemedi.

F.BAHÇE 50 HAFTAYI MASAYA YATIRMALI
Özverili bir sezon geçirdiğine katıldığımız Fenerbahçe'nin bu 50 haftayı masaya yatırması gerekiyor. Önümüzdeki yıl için bu 50 haftada rakibinin hemen hemen hiç kendisini yanına yaklaştırmama durumunu da değerlendirmeli Fenerbahçe.
Galatasaray kulübü şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Teknik direktör Fatih Terim ve oyuncularını da kutlarım. Fenerbahçe'yi de UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarılarından dolayı tebrik ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA