Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

G.Saray yarışta havlu attı

Eline bir kağıt alıyor, futbolcuların yerlerini değiştiriyor. Futbolda böyle bir şey yok.

Galatasaray'ı
Chelsea maçıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra mental olarak bitmiş gördüm. Zaten fiziksel olarak iyi durumda değillerdi. Salı gününden beri de camia içindeki tartışmalar Galatasaray'ın sezona havlu attığının göstergesiydi aslında. Ligin dibine demir atmış Kayserispor'a karşı ilk yarıda çok kötü oynadı. Sarı-kırmızılı takım, ilk 45 dakikada rakibinden en az 4 kat fazla faul yaptı, rakip kadar topla oynayabildi, rakipten fazla top kaybı yaptı, rakibi kadar pozisyona girdi.
Maçın ikinci yarısında ise iyi futbol olmasa da en azından baskılı oynamaya çalıştılar. Çalıştılar diyorum çünkü ancak iki-üç pozisyon bulabildiler.
Bunları değerlendiremediler. İkinci yarıda mahkum oynayan Kayserispor ise uzatma dakikalarında Mouche ile bulduğu golle Galatasaray'ı yıktı.
Bu sonuçla birlikte artık Galatasaray'ın şampiyonluk yarışından tamamen koptuğunu söyleyebiliriz.

İSTİKRAR YOK
Bu noktada dikkat çekilmesi gereken önemli bir konu da Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin seçimleri. İtalyan hoca ligde hiçbir maça üst üste aynı kadro ile çıkmadı. Hatta sanıyorum ligde yönettiği 21 karşılaşmada aynı kadro ile çıktığı iki maç bile yok.
Haftaya kim oynayacak belli değil.
Tuhaf yani, Papatya falı gibi... Bu kadro farklılığının dışında sürekli sistemle oynaması da takıma koordinasyonunu kaybettirdiği gibi, oyuncuların güvenini de kaybettirdi... Eline bir kağıt alıyor.
Oyuncuların yerlerini değiştiriyor.
Futbolda böyle bir şey yok. İnanın oyuncular çok sağlıklı oynamıyor.
Oyuncular dün de olduğu gibi hemen hemen her maçta organizasyon problemi yaşadılar. Ben Roberto Mancini konusunda ciddi bir hayal kırıklığına uğradım....

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA