Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Tolga artık maç kurtarsın

Partizan maçından sonra yorgunluk olacağını tahmin etmekle birlikte Beşiktaş ağırlıklı bir mücadele bekliyordum. Ancak siyah-beyazlılar, temposunun çok altında kaldı. Erciyes ise potansiyelinin üstüne çıktı. Kayseri ekibi kulübesinin kuvvetli olmasının avantajını da iyi kullandı. Enteresan bir maç oldu. Özellikle son bölüm satranca döndü. Beşiktaş için Olcay en kilit oyunculardan biriydi. Yaşanan şanssız sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kalması planları bozdu. Bunun yanında Kerim Frei müthiş bir performans sergiledi. İkinci golü adeta yarattı. Yatırım oyuncusu olduğunu gösterdi. Skor 2-1 olunca teknik direktörler devreye girdi. Formsuz bir Demba Ba vardı dün sahada. Olcay'ın yokluğunda Erciyes iyi hücuma çıktı. Maçlar hakem düdüğü çalmadan bitmiyor. Gökhan'ın 4. hakeme ne dediğini bilmiyoruz ama direk attığı için küfür ettiğini düşünüyoruz. Genç oyuncuları kontrol etmek gerçekten zor. Eğitilmeleri gerek. Yorgun ve fiziksel bir Beşiktaş vardı. Beşiktaş çok kısa bir süre öne geçebildi o da 10 kişiyken. Erciyes umduğumdan iyi çıktı, Beşiktaş umduğumdan kötüydü. Soldan sağdan yüksek ve paralel toplarda Beşiktaş savunmasında sorun vardı. Tolga'nın artık maç kurtarması gerekiyor, geçen sene bunu çok yaptı. Beşiktaş cebindeki bir puanı düşürdü. Erciyes kaybetse 'mağlubiyeti hak etti' diyemezdik. Bireysel olarak Beşiktaş'ın bir üstünlüğü yoktu. Puanlar çok kıymetli. Fenerbahçe derbisi öncesi Gökhan Töre gibi Caner'e ters gelecek bir oyuncuyu da kaybetti. O nedenle uyarılması gerek.
Bilic'in, Necip ve İsmail kararı için yorum yapamayız. Hocanın kararına saygı duymak zorundayız. Ancak Necip gibi artık tecrübeli bir konuma gelmiş, kaptanlık yapmış bir futbolcunun bu kadar basit hatalar yapmaması gerek.
Beşiktaş ilk yenilgisini aldı bu şüphesiz moralleri bozdu. Gökhan Töre, kırmızı kart cezalısı ve sıradaki maç Fenerbahçe derbisi. İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak ve inanıyorum ki temposu yüksek bir derbi maç izleyeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA