Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Ancelotti gelse böyle olmazdı

Son haftalarda Mersin'in birkaç maçını izledim. Mersin'de düşüş, G.Saray'da çıkış vardı. G.Saray ilk yarıda kendi sahasında sıfır pozisyon ile maçı bitirdi. Mersin'in golleri, pozisyonları var. Mersin haricinde bu sezon lig maçlarında bir tek Trabzonspor'u böyle gördüm Arena'da.
Bence maç kadar konuşulması gereken şey, Fırat Aydınus! Türkiye'de hakem böyle olacak! MHK'nin seminerlerde bu maçı izletmesi lazım. Baskı altında maç nasıl yönetilir, gördüğü nasıl çalınır onu gösterdi Aydınus.
Çok iyi ve yüksek tempolu bir maç izledik. Bireysel performanslar, bireysel hatalar ve birkaç hatasına rağmen mükemmel bir hakem izledik. Bırakın kendisinin veya yardımcısının görmesini kafayı vuran Chedjou'nun bile anlayamadığı bir penaltıyı görmedi.
Maç rulet gibi gitti geldi. Mersin'in ikiye bir yakaladığı pozisyonu Hakan Balta inanılmaz müdahalelerle kurtardı.
Büyük takımlara karşı oynamak zordur. Maç ilk yarıda Mersin lehine 4-1 olabilirdi.
Özellikle ikinci yarıda G.Saray sağ tarafında etkili ataklar yaptı. Bunlar sonucunda da galibiyet geldi. Maçın kilidini açan sağ taraftaki Sabri-Hamit ikilisi oldu. Bu ikili Mersin'in sağ tarafını dağıttı. Bu teknik direktör başarısıdır.
Melo'da inanılmaz bir düşüş var.
Bu maçın en kötü oyuncularındandı.
Mersin hücum yapıyor o yürüye yürüye gidiyor.
Üç skor da sürpriz olmazdı. Mersin kazansa ya da berabere bitse de kimse için sürpriz olmazdı. İlk yarıda o pozisyonları değerlendiremeyince maç buraya geldi. Mersin; Arsenal ve Borussia Dortmund'un yakaladığı fırsatları yakaladı, atamadı. Atamazsan büyük takım seni o ceza sahasına bir şekilde sokar.
Mancini ve Prandelli'nin birisi 8 ay kadar bir tanesi 3-4 ay çalıştı.
Ekipleriyle geliyorlar, takımı çok sık değiştiriyorlar. Mevcut oyuncuların bireysel performanslarını gördüler antrenmanda, "Bu çok iyi oyuncu" dediler. 3-4 maç baktılar olmadı, başka bir oyuncuyu oynatmaya başladılar. Hamza Hamzaoğlu'nun en büyük avantajı G.Saray'ı ve oyuncuları ezbere bilmesi. Performansları da biliyor. Oyuncuları iyi tanıyor. Yönetim çok çok doğru bir karar verdi. Ancelotti'yi getirseler bu tablo olmazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA