Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bu kadroyla Fener'e olmaz

Öncelikle Hamza hocayı kutlamak lazım. Geldiği günden bu yana hiç maç kaybetmeden Kadıköy'e lider olarak gidiyor. Galatasaray haftayı lider olarak kapatmayı garantiledi, özgüveni de arttı. Bu durum Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta mutlaka baskı oluşturacaktır. Şampiyonluğa inanan bir kadro izliyoruz. Bir başlangıç oyunu... Maça çok hızlı girdi ve golü erken attı. Devamında rakibine yakalandı ve yine oyuna asıldı... 1-1'den sonra tekrar oyuna hızlı başlayıp skoru buldular. Sert, sıkı ve arzulu bir Galatasaray izledik. Hamza hoca ilk geldiği zamanlarda bile takımdaki şampiyonluk arzusunu göremiyorduk. Selçuk performans olarak aman aman oynamıyor ama müthiş bir arzuyla mücadele ediyor. Melo'nun yokluğunda Hamit enteresan bir misyon yüklendi... Melo ile Selçuk dönüşümlü giderken Hamit direkt savunmanı önünde kalıyor.. Hamit genelde ileri çıkar, kanatlara gider, forvete destek verirdi ancak dün hep merkezde kaldı. Selçuk serbest olarak oynadı.. Hamit hiç gitmedi, savunmanın önünde kaldı ve çok iyi performans gösterdi.
Sneijder ikinci yarıda inanılmaz işler yaptı. Galatasaray'da paylaşım Selçuk ağırlıklıydı ancak Sneijder de artık topu alıyor ve istiyor... Takımın liderliğini paylaşıyor. Galatasaray işini yaparak ve yetenekli ayaklarıyla kazandı.
Haftaya Kadıköy'de çok sert bir mücadele olacak. Bakalım sert maçta reaksiyon ne olacak Olcan'da.. Reaksiyon ne olacak Yasin'de?... Reaksiyon ne olacak Sabri'de?.. Reaksiyon ne olacak Bruma'da?... Saydığım bu oyuncular fiziksel olarak yeterli değil. Ligdeki bazı fiziksel dezavantajları yetenekle kapatabilirsiniz ancak derbilerdeki kora kor maçlarda zorlanırsınız.
Hamza hoca geldiğinde Bruma ve Yasin gibi oyuncuları sürekli oynatmaya başladı. Takım kazandığı için doğru tercihler yaptığını görüyoruz. Ancak Kadıköy'de ben Hamza hocanın Bruma ve Olcan'la başlayacağını zannetmiyorum... Kenar beklerde Galatasaray'ın boyunu uzatması gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA