Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Beşiktaş’a iki transfer geliyor

Dışarıdan konuşmak kolay... Belki görüntüye göre teşhis koyabiliriz ama tedaviye gelirsek iş başka. Benfica maçında Gökhan İnler'le Cenk'i soktu, "Bravo Şenol hoca" dediler.
Gökhan ve Cenk bir sonraki maç 11 çıktı, biz de "Kenara gelmel"i dedik. Futbol böyle. Biz antrenörler her türlü eleştiri için bir gerekçe bulabiliriz. Olcay dersin, "İdmanda gördün mü?" der mesela.
Şenol hoca şunu söyleyebilir, "14 lig oynadım, 5 Şampiyonlar Ligi oynadım, hala namağlubum." Brezilya'dan bir stoper, bir de Lorient'ten hücum oyuncusu geliyor Beşiktaş'a. Talisca dönecek.
Rhodolfo dönecek ama bir de zaten geliyor. Hoca, Adriano'yu sol öne atabilecek. Önde Quaresma'ya yük bindi. Olcay ve Kerim'den yeteri kadar randıman alınmıyor. Beşiktaş devre arasına kadar minimum kayıpla gitmeye çalışacak.
Dün Atiba savunma tarafını halletti, hücumda yoktu. Tolgay ve Oğuzhan kalitelerinin altında kalınca üstünlük Fenerbahçe'ye geçti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA