Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

F.Bahçe’nin sırrı fiziğinde

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Advocaat Konya deplasmanı sonrası dedi ki, "Ben oyuncularımı tanıdım." Advocaat, "Benim takımım önde baskı yapabilek bir takım değil" diye düşündü bence. Stoperler iyi ama kalelerine yakın oynadıklarında iyiler. Mehmet Topal, Josef gibi oyuncular da önde baskı yapamaz, alanlarını savunurlar, ileriye ancak destek verirler. En uçta oynayan orta saha oyuncusu Alper kaç gol attı bu sezon? 1 ya da 0. Fenerbahçe "Fizikle şampiyon olabilirim" diyor. Oyunu rakip yarı alana yıkıp Japon kale maç yapamaz. Bu takım iyi futbol oynayamaz zaten. Gününde olur Van Persie, pat yenersin. Lens iyi oynar, yenersin.
Takım halinde, geriden gelen bir oyun olmaz.
Gelme niyeti olmayan Beşiktaş'a karşı dahi rakip yarı alanın ortalarında oynadı F.Bahçe. Fabri'yi göremedik neredeyse... Peki 87'den sonra ne oldu, Fabri eliyle Gökhan'a pas verebilecek özgüveni buldu. Son anlarda, "Acaba farkı 7 puan yapabilir miyim?" diye düşünmeye başladı Beşiktaşlılar, fark oydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA