Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Emeğe Yıldırım düştü

Ne de güzel başlamıştı. Beşiktaş'taki Şairler Parkı'nın müdavimleri siyahbeyaz ve kırmızı-mavi formalar giymiş, gençler kol kola girmiş dostluk görüntüleri sergiliyorlardı. Çünkü şiddet ile beslenen taraftarlığın zihinlerde bıraktığı izlerle, Şairler Parkı'ndaki bu görüntü arasında büyük tezatlar vardı. Emeğe, insana saygı ekseninde yıllardır devam eden Beşiktaş-Karabük taraftar dostluğu bir gelenek haline gelmişti...
Her şey ne güzel başlamıştı.
Deplasmanlarda büyüklere efelenmek ve eve galip dönmenin tadını almış Karabüklü oyuncuların bu alışkanlığı maçın Beşiktaş adına zor geçeceğinin sinyalini veriyordu.
Ancak skor tabelasındaki 2-2'lik eşitliğe iki takımın mücadelesi değil hakemler karar verdi.
Hakem Yunus Yıldırım 1. yardımcı hakem Serkan Gençerler'in de yanlış yönlendirmesiyle bir çuval inciri berbat etti. Maç boyunca iki takım lehine ve aleyhine verdiği istikrarsız düdükler bir nebze olsun hoş görülebilirdi.
Çünkü iki takıma yönelik düdükler çaldı. Ancak 87'de Necip'in bariz golünü iptal ederek Beşiktaş'ın galibiyetini elinden aldı. Bu hatasıyla siyah-beyazlı takımın 2 puanına kan doğradı.
Her şey futbol adına güzel başlamıştı, kötü bitti.
Ancak gecede sadece hakemleri değil 2-0 öndeyken maçı 2-2'ye getiren Beşiktaş'ı da tartışmak gerek.
63'te sağdan gelen ortada defansı uyutan Ahmet İlhan'ın müthiş golüne çok fazla söyleyecek söz yok. Ancak 69'da Ersan'ın geri pası vermek isterken LuaLua'ya topu nasıl kaptırdığının hesabını birilerinin sorması gerek.
Bu hata nasıl yapılır? Topa perdeleme yapmadan geri pas için hamle yapılır. Burada takımının en etkili ismi ve üç büyüğe de gol atan LuaLua'yı da unutmamak ve alkışlamak gerek.
Ancak maç bitimi Beşiktaş'ın en iyisi İbrahim Toraman'a yandan kafa atana kadar!
Dün gece her şey güzel başladı, çirkin bitti!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA