Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Sıkıntı orta sahada

Şenol Güneş hücum futbolu üstünde duruyor. Felsefesini büyük takım büyük oynar üzerine kurmuş... Güneş'in "Beşiktaş geçen sene az pozisyona girmiş ama yine de fazla gol atmış, bu sayıları artırmalıyız" dediğini hatırlayalım. Eldeki mevcut kadro ile istediğini ne kadar hayata geçirebilir göreceğiz. Lille, karşısında ortaya çıkan tablo gayet açık. İlk yarıda 4-1-4-1 ile orta sahada Atiba'nın önünden Sosa ve Oğuzhan'la iki 8 numara gibi oynamak istedi. Ancak iki oyuncu da topu ileri taşıma ve organize etme işini yapamadı. Ayrıca baskı yendiğinde, ani kanat değişimi de olmadı.
İki kritik oyuncu her iki yönde de etkisiz kaldı . Oğuzhan daha istekli ve Güneş'in istediklerini anlamış gibiydi. Veli ve Tolgay'ın yokluğunda düşen göbeğe takviye gerekiyor. Ya da Beşiktaş'ın geçen sene oynadığı gibi, dün maçın bir bölümünde denediği gibi çift ön liberolu 4-2-3-1'e de dönüşebilir. Lille maçında Motta, Kerim ve Serdar'ı daha hazır gördüm... Ağır görünen Tosiç'in, sol stoperde sol beke göre daha fazla şansının olduğuna inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA