Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Sıkıntılar aynı

Hafta arası gerçekleştirilen teknik direktör değişikliğinden sonra Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor'la ilk maçıydı. Trabzonspor, değişik bir 11'le sahaya çıktı. Savunmanın göbeğinde Emerson, orta sahada uzun bir aradan sonra Soner, önde ise Yasin, Janko ve Henrique oynadı. Tolunay Kafkas'ın sahaya çıkardığı bu 11 maçın ilerleyen dakikalarında görüldü ki sadece Eskişehirspor'u karşılayan bir takım. Top Trabzonspor'a geçtiğinde ise bordo-mavililer hücumda son derece yetersiz görüntüde. Önde görev alan Yasin zaman zaman rakip savunmayı zorlamaya çalışan tek oyuncu. Henrique sahada var mı yok mu belli değil. Janko ise kenarlardan gelen hiçbir top olmadığı için gerekli etkinlikte değil.
Orta sahada Soner uzun bir aradan sonra ilk kez forma giydi. Maç eksiği olduğu her halinden belliydi. Kalıcı olmak istiyorsa temposunu artırmak zorunda. Sapara ise bu alanda ne yaptığını bilen tek isim olarak öne çıktı.

ÖNDE TOP TUTAMADILAR
Trabzonspor ikinci yarıya Henrique'nin yerine Olcan'la başladı. Yine rakip alanda pozisyon üretmede ilk yarıdan herhangi bir farkları yoktu. Eskişehirspor'un teknik direktörü Ersun Yanal hücumda daha etkin olabilmek için önce Nuhiu, sonra da Özgür Çek'i oyuna aldı. Kenar ataklarını ilk yarıya göre daha fazla yapmaya başladı. Trabzonspor ise önde top tutamadığı için Eskişehirspor hücumda daha fazla göründü.
Trabzonspor'un savunması ilk yarının aksine kendi ceza alanı içinde gömüldü ve Eskişehirspor gol pozisyonları bulmaya başladı. Maçın uzatma dakikalarında Zeki'nin sakatlanmasından sonra on kişi mücadele ettikleri bir anda Mustafa Yumlu'nun önden gelen yüksek topta yaptığı büyük hata sonucunda Eskişehir, Özgür Çek'in attığı çok kıymetli golle tur şansını son maça bıraktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA