Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Avrupa yolu açık

Bu maçta bu kadar farklı bir skorun ortaya çıkabileceğini hayal etmek imkansızdı. Fakat ilk maçta Sapara'nın 90+3'te attığı golün Trabzonspor için ne kadar önemli olduğu gerçeği bir kez daha ortaya çıktı. 36. dakikada Soner'in mükemmel pası ve Volkan'la kazanılan penaltı sonrası Adrian'ın zor da olsa attığı golle soyunma odasına avantajlı bir skorla girdi. Gole kadar Trabzon'da her zaman sahaya yansıyan sorunlar vardı. Savunmada oyuna çıkarken yapılan yanlışlar, orta sahada bir türlü organize olamama, ilerde özellikle Volkan Şen'in yaptığı pas hataları ve Adrian'ın ofansif anlamda üretkensizliği öne çıktı.

ADRİAN NEYİ GÖSTERDİ?

Fakat 2.yarıda Zokora'nın bir serbest vuruşla topu oyuna çabuk sokmasıyla Adrian'la atılan ikinci golden sonra oyunun şekli Trabzon'a döndü. 2-0'dan sonra Sivas oyundan koptu.
Savunmada inanılmaz boşluklar oluştu. Her topta Trabzonlu oyuncular kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu maçta Trabzonspor'da öne çıkan oyuncular var. Soner ilk golde kazanılan penaltı öncesi Volkan'a attığı mükemmel pasın dışında orta sahada takımı adına olumlu katkı yapan oyunculardan biriydi. Adrian bir kez daha görüldü ki, ofansif anlamda sonucu her zaman değiştirme becerisi olan bir isim.
Özellikle 2. yarıda iki golde ne kadar becerili bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Farklı bir sonuçta finale kalma başarısı gösteren Trabzonspor için final oynamak Avrupa şansı için büyük önem taşıyor.
Kupa da gelse taraftara teselli olur.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA