Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Tur güzel ama...

Önemli olan turu geçmekti ve Trabzonspor da bunu gerçekleştirdi. Ama bu maçta ortaya konan oyun ilerisi için pek ümit vermedi. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, ilk maçta olduğu gibi yineaynı 11'le sahaya çıktı. Bu konuda kendisine eleştirilerimiz olacak. Sahaya çıkardığı 11'in oyuncu yapısını göz önüne getirdiğimizde istikrarlı ve güven veren bir takım oluşturma imkanı ne yazık ki yok. Kabul etmek gerekir ki, bir fut- bol takımında orta alan büyük önem taşır ve bu bölge takımın kalbi konumundadır. Bu yüzden dünkü Trabzonspor'un orta alanını ele alırsak kalpte ritim bozukluğu olduğunu gözlemleriz.

ZAMAN KISA EKSİK ÇOK

Sahada kaldığı ilk yarı süresince hiçbir üretkenliği olmayan, top rakipteyken ortalarda hiç gözükmeyen ve oyuncu karakteri olarak pres özelliği son derece kısıtlı Colman, sorumluluk almaktan uzak mücadele etmeye çalışan fakat rakipten top kazanma konusunda yetersiz Aykut Akgün ve hücumu organize etmeye çalışan ancak pres özelliği olmayan Adrian yetersizdi. Volkan Şen ise futbolu ne yazık ki bilmiyor. Topu ayağına aldığı her pozisyonda sürekli çalımı düşünen bir yapıya sahip. Kenara indiği zaman da arkadaşlarıyla buluşturduğu pozisyon sayısı çok az. Olcan ve Henrique arasında da hiçbir uyum yok.
Maçın son dakikalarında atılan goller rakibin oyun disiplininden tamamen uzaklaştığı zamanda gerçekleşti. Derry City ile oynanan iki maç hiçbir zaman ölçü değil. Eksikler bana göre Süper Lig'in başlamasına çok kısa zaman kala bir hayli fazla. Eksiklerin bir an önce tamamlanması, gerek Avrupa kupaları için gerekse lig için büyük önem taşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA