Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Yolun başı

Rotasyonlu bir 11... Fazla süre almayan oyuncular Musa, Soner, Mehmet Kuruoğlu (ilk defa) ve Deniz... Maçın ilk yarısında Trabzonspor, önde oynamaya çalışan bir takımdı. Rakibi hataya zorladılar. Yusuf ve Özer, bu maçta arkadaşlarına oranla daha fazla öne iki çıkan isim. Özer'in atılan iki golde payı büyük.
Yusuf için ayrı bir parantez açmak gerek. Hala pozisyonu tartışılan isim. Sol bek mi veya sol ön mü? Geldiği günden bugüne kadar bir türlü gelişme neden gösteremiyor anlamak mümkün değil. Bana göre her zaman sol önde oynaması gereken bir isim. Önünde boşluk bulduğu zaman ve de özellikle deplasmanlarda rakip savunmanın arkasına yaptığı koşularda takımda etkili bir isim. Eksikleri ise öncelikle topla üçüncü bölgeye geldiğinde pas-şut tercih yanlışlığı. Bir diğeri ise çizgiye indiğinde orta yapmaktan çok pasla arkadaşlarını buluşturması gerekiyor... Attığı iki golde kalitesini gösterdi.
Bu maçta Trabzonspor adına olumlu olarak değerlendireceğimiz en belirgin görüntü ise takım olma yolunda ilk işaretlerini ortaya koymaları oldu. İkinci yarıda gerek Süper Lig'de gerekse kupa maçlarında istikrarlı sonuçların alınabilmesi için olmazsa olmazın 'takım oyunu' gerçeğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Sadi hocanın genç ağırlıklı kadro ile sahaya çıkması da takımın geleceği için önemli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA