Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Muhasebe değil imza töreni!

Trabzonspor, Avrupa'ya veda ettiğinin ertesinde geç kalmış bir transferin imza törenini yaptı. Törende herkes mutluydu. Marc Janko, topla basına poz verdi, formasını giydi ve en kilit cümleyi de söyledi: "Burak'ı aratmam. Onun geçen sezon çok iyi bir performans gösterdiğini biliyorum."
Trabzonspor, Burak'ı "Arar mı aramaz mı?" bunu zamanla daha iyi analiz edeceğiz ama Macaristan'ın sıradan bir takımına elenen bordo mavili takım bunun muhasebesini hızlı bir şekilde yapmalıydı.. Mesala 210 dakika savunma yapan Videoton'a gol atamamak nasıl bir durumdur!
Böylesi büyük bir hayal kırıklığının ertesinde yapılan bir imza töreni niçin yapılır, neden yapılır? Bu neyin şovudur? G.Antep maçından sonra da Emerson'un imza töreni olacaktır. Taraftarın tepkisinin ölçüsünü azaltmak, gündeme dair sapmalar yapmak, Trabzonspor'u ileri değil geriye götürür. "Hayat devam ediyor" düşüncesini de uygulamak, yaşamak lazım ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmak, pozlar vermek, 'Avrupa'dan elenmek dünyanın sonu değil' demek objektiflere gülümsemek biraz tuhaf oluyor. sele de bu transfer ya da transferler, Avrupa treni kaçırıldıktan sonra yapıldıysa.. Ki olsa ne olacak bu transferler. Videoton'u elemek için Janko ve Emerson mu gerekliydi?
Trabzonspor'da Hugo Broos dönemini andıran bir panik havası var. Trabzonspor yönetimi bir yıldır kupa ile yatıp kupa ile kalkıyor. Bu sürecin mücadelesini yapmaları kadar doğal bir şey olamaz. Lakin sportif başarı için yapılacak hamlelerin de bu kadar geriye atılmaması da gerekirdi. Artık yönetimi daha zorlu bir süreç bekliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA