Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Dev derbiyi kulübeden izleyin!

Galatasaray - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalini statta gibi izleyeceksiniz...

Bugün dünyanın en çok ilgi çeken derbilerinden biri olarak kabul edilen Fenerbahçe Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası finali teknoloji olarak da ilke sahne olacak. Türkiye 360 derece görüntü izleme teknolojisiyle Sabah Gazetesi ile Turkcell'in yaptığı işbirliği sayesinde tanışıyor. Sporseverler, bugün atv'den canlı yayınlanacak Galatasaray- Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) final maçını, Sabah'ın bugün tüm okurlarına hediye ettiği sanal gerçeklik gözlüğü maketiyle izleyecek. Sporseverler iOS yani iPhone veya Android akıllı telefonlarına ücretsiz indirecekleri 'a+'uygulamayı canlı yayın başladığında açarak, Sabah'ın dağıttığı sanal gerçeklik gözlük maketine yerleştirerek 360 derece maçı canlı olarak hem sahanın, hem tribünlerin, hem de yedek kulübesinin heyecanını yaşayacak.

Gözlük nasıl kullanılacak?
Sabah'ın tüm okurlara armağanı olan maket gözlüğü alınca, iOS veya Android tabanlı akıllı telefonunuza ücretsiz atv a+ uygulamasını indirin. Canlı yayın başlayınca dağıtılan sanal gözlük maketlerine telefonu yerleştirmeden a+ uygulamasını çalıştırın. Uygulamanın akıllı telefonda çalışması Galatasaray- Fenerbahçe maçı canlı yayınıyla birlikte izlemek mümkün olacak. Öncesinde sadece geri sayım ekranı olacak. Uygulamayı kullanırken televizyonun karşısına oturmanıza gerek yok. Uygulama sırasında akıllı telefonunuzun internet bağlantısı olmalı. İnternet bağlantısı kullandığınız operatörün tarifesinden ücretlendiriliyor. Sabah okurları, gözlüklerini dev derbinin dışında mevcut tüm 360 derece İOS ve Android tabanlı uygulamalarda kullanabilecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA