Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Benzema dışında ...

Çok keyifli başlayan Brezilya 2014'ün bana göre en zayıf ekibi Honduras... Ne hücumda üretirken ne de savunurken Dünya Kupası seviyesinde bir takımın izlerini gördük. 1998'de şampiyon olan, 2006'da final oynayan o önemli kadrolardan sonra hala iyi bir jenerasyon arayışını sürdüren Fransa ise net bir skorla galip gelmesine rağmen turnuva boyunca ne yapacağına dair net bir veri sunamadı... Bu galibiyet, Fransa'nın nereye kadar gideceği konusunda ölçü olmaz ama gruptan çıkma adına önemliydi. Tabii ki Benzema dışında... Brezilya'ya Ribery'siz gelen Fransa'nın en fenomen oyuncusu kesinlikle Benzema... Uluslararası deneyimi ve oyun kurgusundaki gelişimi ile Benzema tam olmuş dönemini yaşıyor. Bence Fransa'nın ne yapacağı da kesinlikle Benzema'nın performansına bağlı.
Dünya Kupası'nın en zayıf gruplarından birisi olarak gözüken E Grubu'nda dün alınan sonuçlar sonrası Fransa ve İsviçre'nin kendi yeterliklerinden çok rakiplerinden dolayı ikinci tur bileti alacakları futbol tanrılarının büyük bir şakası olmazsa garanti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA