Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kaçan balık büyük oldu

BEŞİKTAŞ - LOKOMOTİV MOSKOVA

Hani yemek yersiniz, yediğiniz yemekler hep katıdır... Sıvıyı az tüketmişsinizdir. Sonunda mideniz şişer, ha bire mide pastili alırsınız. Rahatlayamazsınız. İlk 45 dakika işte aynen böyle oldu. İki takım da birbirlerini yoklamaya çalıştı ama bitirici işleri yapamadılar. Kendileri de sıkıldılar, seyirciyi de sıktılar. İkinci yarı Quaresma girince, biraz hareketlenme oldu. Nitekim Quaresma'nın çok çabuk hareket ederek, göğüs-stop-vuruş bileşik hareketiyle golü kazandı. İşte bu dakikadan sonra gol yemeyeceksin. Yersen de ikiyi atacaksın. Ama gelmezse elindeki kuşu kaçırmayacaksın. Beşiktaş hala ikiyi düşünüyor. Tamam düşün ama zaten rakip senin üstüne gelecek, bırak gelsin sen onun zaafından kontra faydalan. İşte onu yapamadılar. 4-0 kazanmak ile 1-0 kazanmak arasında averaj avantajı yoktu dün ama amatörce ayaklarına gelen fırsatı tepkiler. Gökhan eski maçlarına göre daha bir faydalı oynadı. Atiba bildiğiniz gibi... Yine Beşiktaş'ın en iyisi. Ama Beşiktaş'ın hala sahanın içinde oyun kaptanı yok. Herkes birbirine yardım ederek oynuyor, tamam... Ama gaza mı basacaksın, frene mi basacaksın, topu taca mı atacaksın veya faullü mü oynayacaksın... Bunun kararını içeride bir kaptan vermeli. Oyunun kaptanı... O Beşiktaş'ta yok. Zaten onun için de 1-0'la oyunu bitiremediler. Gereksiz yere açık oynamaya devam ettiler. Bazen 9 kişiyle savunma yapacaksın eğer işine geliyorsa... Rakibi hasta edeceksin. Çünkü gol atmaya mecbur olacak o. Ama sen dün gece adama dedin ki, "Ben attım ama gel sen de bana bir tane at." Beşiktaş'ın kaçırdığı balık büyük oldu. Ama bu balığı kendi elleriyle rakibe verdi.
Beşiktaş'ın aleyhine bir serbest vuruştan kol teması var ama çekim çok kötü olduğu için görüntülerden bir karar vermek çok zor. Allah Türk insanına kuvvet versin. Lig TV, D Smart şimdi de Tivibu... Kim nerede maç seyredecek belli değil. Herkes telefonun başında "Sende bu kanal var mı?" diye birbirine soruyor. İyi güzel de bu kadar para yatıran seyirciye kaliteli görüntü verebiliyor musunuz? Yoksa taşıma su ile mi değirmen döndürüyorsunuz? Beşiktaş maçını TRT verdi. Yani resmi kanal. Hem de "Tecrübeli" diyoruz. Ama bakın bir penaltı pozisyonunu görüntüye göre çözemiyoruz. O da bizim suçumuz değil.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA