Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Bu ikili kontrolsüz konuşmalar yapıyor

Orman ve Güneş, kontrolsüz olursa şampiyonluğu sezon sonu olmadan F.Bahçe'ye bırakır giderler. Çünkü ikisi de saçma sapan konuşmalar yapıyorlar. Bu yarış böyle devam ederse, Aziz Yıldırım 6., 7. haftadan sonra bu ikiliye karşı salvo atışları yapacaktır

Beşiktaş şampiyonluğa gidiyor... Sahada da iyi futbol oynuyor. Oynadığı futbol taraflı tarafsız herkese keyif veriyor. Bunda başkan Fikret Orman'ın da teknik direktör Şenol Güneş'in de futbolcuların da payı var. Hepsi tamam... Beşiktaş Kulübü bir de kendi parasıyla stat yapıyor. Ucuza yapıyor, pahalıya yapıyor, dedikodular ayyuka çıkıyor o ayrı konu. Ama bir şeyler yapılıyor. Devre arası bitmek üzere, ikinci yarı başlayacak; yani son 100 metredeyiz. Beşiktaş için ikinci devre iki büyük tehlike var şampiyonluk yarışında. Birisi başkan Fikret Orman, diğeri teknik direktör Şenol Güneş.... Alakasız zamanlarda çıkıp alakasız açıklamalar yapıp çamları deviriyorlar. Yani mikrop kapmaya hazır yara gibiler. Bakınız rakipleri Fenerbahçe daha doğrusu başkanları Aziz Yıldırım şu sıralar hiç konuşmuyor. Bu yarış böyle devam ederse Aziz Yıldırım 6., 7. haftadan sonra bu ikiliye karşı salvo atışları yapacaktır. Bu ikili kontrolsüz olursa şampiyonluğu sezon sonu olmadan Fenerbahçeye bırakır giderler. Çünkü ikisi de saçma sapan konuşmalar yapıyorlar. Bakınız; Fikret Orman'ın son olarak Galatasaray hakkında yaptığı yorumlar... Haaaa yaptığı yorumların da yüzde 80'i doğru. Ama şu anda Beşiktaş Başkanı'na bu tenkitler yakışmaz. Çünkü sen de stat yapıyorsun, iki sene önce bitirecektin bu sene de zor biter gibi.

NOT: Geçen seneden beri Beşiktaş kaleci alacak. Bu iş Brezilya dizisine döndü. Çok enteresan yorumlar duyuyorum. "Tolga'dan iyi kaleci mi alınacakmış, yoksa Tolga'yı oynatacak kaleci mi alınacakmış." Arkadaşlar siz milletle dalga mı geçiyorsunuz, aptal mı sanıyorsunuz. Tolga'dan iyi almayacaksanız niye transfer yapıyorsunuz. Milleti mi uyutuyorsunuz. Bu işte kabak Şenol Güneş'in değil şu andaki yönetimin kafasında patlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA