Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Engin Baytar'dan faydalanmak

Dünyada artık futbol, teknik adamların üzerine kuruluyor. Ayrı dilleri konuşan, farklı karakterli, aralarında jenerasyon farkı bulunan futbolcu grubunu yönetme becerisini gösteren teknik adamlar ilgi görüyor. Fatih Terim de bu kategoriye giriyor. Sıradan bir oyuncuyla çalışmaktansa, sorunlu bir yıldızla çalışmayı tercih etmek Fatih Terim'in alanına girer. Terim kalitesine inandığı oyuncularla ilgilenmekten asla bıkmaz. Sabırla ve inatla futbol yaşamında 'Patinaj' çeken oyuncuları sahaya döndürmeye çalışır ve çoğunda da başarılı olur.

OYUN ZEKASINI YÜKSELTİR 0
Engin, Terim'in tekrar hayata döndürdüğü ve geçen yıl Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük payı olan bir futbolcu.
Süper Kupa'da Cüneyt Çakır'a sergilediği tutumdan dolayı 11 maç ceza almak Engin'i "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur" durumuna soktu. Terim'in zor haftalarda Engin'i özel seanslarla hazırlayıp kullanması gerekiyor.
G.Saray topla fazla oynayan ama pas yapma konusunda etkili olamayan bir görüntü çiziyor. Engin özellikleriyle G.Saray'ın oyun zekasını ve teknik kalitesini arttırır. Sneijder'le birlikte düşünüldüğünde de G.Saray'ı gol yollarında daha etkili kılar. Terim Engin'i gündemine almalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA