Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Florya'ya sevgi geldi

Dortmund maçı hariç, Hamza hoca ile Galatasaray oynadığı 4 Lig , 3 kupa maçında 6 galibiyet bir beraberlik alırken 28 gol attı, 8 gol yedi.. Bu değişimin anahtarı oyuncuların Florya'da birlikte çalışmalarıdır.. Şaşırdınız mı? Bunu açayım.. Prandelli takımı üç gruba ayırıyor ve farklı sahalarda çalıştırıyordu. Bu ayrım oyuncuların gücüne gidiyordu. Hatta bazı yıldız oyuncular arasında "Biz üvey evlat mıyız?" şeklinde küskünlüğe de yol açtı.. Hamza hoca kollarını sıvarken, "Herkes birlikte çalışacak" komutunu verdi. Bu hamle Florya'da negatif havanın pozitife dönmesini sağladı. Grup çalışmalarını aynı ortamda oyuncular yaparken Hamza hoca ve ekibi tüm futbolcularla birebir ilgilenmeye başladı. Sıcak ve samimi ortam Galatasaraylı oyuncuların özgüvenlerini geri getirdi.
İşi takip etmeyen, bu farklılıkları gözetmeyen, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan futbol cahilleri, "Bu oyuncular Prandelli döneminde neden böyle oynamıyorlardı?" diye saçmalarlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA