Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Gel hesabını ver!

Faksta şu ifadeler yer aldı: "Ben ve yönetimim sadece iki aylık dönemin hesabını vereceğiz. Sizin 10 aylık döneminizin sunumundan sorumlu değilim. Ya gelin sunumunuzu yapın ya da birini görevlendirin"

Galatasaray'da iki başkan arasındaki sürtüşme her gün yeni bir boyut kazanıyor… Geçtiğimiz günlerde Başkan Duygun Yarsuvat, "Galatasaray boşluktaydı. Bunu Galatasaray'a yakıştıramadığım için bu görevi yüklendim" açıklamasıyla dikkat çekmiş, eski başkan Ünal Aysal, "Polemiklere girmek istemem. Suskunluğum asaletimdendir" sözleriyle Yarsuvat'a yanıt vermişti. İşte daha bu sözler tartışılırken yeni bir gerilim daha ortaya çıktı… Duygun Yarsuvat'ın Mart'ta yapılacak mali kongre için Aysal'a bir faks çektiği öğrenildi. Yarsuvat imzalı faksta, "Mart ayındaki mali kongrede ben ve yönetimim sadece iki aylık dönemin hesabını vereceğiz.

METE İKİZ İKİ DÖNEME DE HAKİM

Sizin 10 aylık döneminizin sunumundan ben sorumlu değilim. Ya kendiniz 10 aylık döneminizin sunumunu yapın ya da o gün yönetiminizde olan birini sunumu yapması için görevlendirin" ifadelerinin yer aldığı belirtildi. O dönemki yöneticilerin de fakstan ve ifadelerden rahatsız olduğu ifade edildi. Camia iki başkan arasında yaşanan sürtüşmelerin Galatasaray'a fayda getirmeyeceğini konuşurken, Aysal'ın nasıl bir reaksiyon göstereceği merak ediliyor. Eski yöneticiler, bu teklifin yanlış olduğunu dile getirirken Aysal döneminin mali işlerden sorumlu yöneticisi Mete İkiz'in, Yarsuvat'ın da yönetiminde olduğu ve Aysal'ın 10 aylık icraatlarıyla ilgili tüm harcamalara İkiz'in hakim olduğu ve gerekli sunumun İkiz tarafından yapılabileceği söyleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA