Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Geleceğe bakış!

Futbol maçı izlerken en önemli olan şey heyecan unsuru. O da olmayınca bari rahat ve güzel bir futbol izleyeyim diyorsunuz. Bunu da bulamadığınız zaman gerçekten futbol keyfiniz kaçıyor. Dün akşam da aynen böyle bir maç vardı Manisa'da. Ne Beşiktaş'ın ne de Manisa'nın futbol adına ortaya koyduğu hiçbir şey izleyemedik. Beşiktaş açısından dün akşama bakarak gelecek seneye neler taşınabilir diye düşündüğümüzde kalede belki bir sezon daha oynayabilecek Rüştü, hala nasıl futbolcu diye sorulduğunda net yanıt veremeyeceğim bir Ekrem var.
İbrahim Toraman'a gelince... En fazla cevabım 'Eh işte.' Gelecek sezon kadroda olup olmayacağı belli olmayan Ferrari. (ki dün akşamın en iyisiydi) Dün akşam ilk kez forma giyen Doğukan'a baktığımızda; yeni ve genç oyuncu olunca pembe gözlükleri takmayı seviyorum ama...
Orta sahada benim çok beğendiğim ama eski performansından çok çok uzakta bir Aurelio. İyi oynasa da kötü oynasa da, ne yaparsa yapsın iki ay sonra gidecek misafir oyuncu Fernandes. Özellikle dün akşam için söylüyorum fizik kalitesi çok düşük bir Guti vardı. (Yaş 35)
Çok iyi bir profesyonel olduğuna inandığım ama hiçbir zaman da ortalamanın üzerine çıkamayan Simao.

SCHUSTER'İ ANLAMAK...
Gelecek seneyi düşündüğümüzde takımda en çok golü atmasına rağmen tartışılan, gidecek mi kalacak mı diye sorulan bir Bobo...
Alman ekolü disiplini içinde oynayan, savunmanın sağında ve önde de görev verilen, her zaman ortalamayı yakalayan bir Hilbert vardı dün akşam.
En sonunda bakacağımız isim de Quaresma olacak. İster istemez oyuncuların performansını ölçerken kıyaslamaya gidiyorsunuz. Bu açıdan baktığımızda Quaresma'yla lig lideri Fenerbahçe'nin yıldızı Alex'i karşılaştırırsak, bir tarafta Alex'in 18 gol 10 asistlik karnesi, ve Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma'nın şu an için 1 gol 2 asisti. Rakamlar ortadaki tabloyu açıkça ortaya koyuyor.
NOT: Teknik direktörün ne düşündüğünü ister istemez sorguluyorsunuz kafanızda. Ben hala 90+3'de yapılan Guti-Ernst değişikliğine neresinden bakarsam bakayım bir anlam veremiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA