Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Gençler alev gibi

UEFA'nın talimatıyla 2006-2007 sezonundan itibaren kulüpler 25 kişilik kadrolarına alt yapıdan yetişmiş 4 oyuncuyu katacaklar. Bu sayı her yıl artacak ve 2008-2009'da 8'e çıkacak. Bu konuda en şanslı kulüp G.Saray görünüyor. G.Saray'ın geleceğini Göteborg maçında izledim, tam 13 genç aslan sahadaydı. Ağabeyleriyle uyum içindelerdi. Rahat, güvenli, hırslı, akıllı ve sakindiler. Cafercan'ı, Uğur'u, Cihancan'ı, Arda'yı, Zafer'i, Mülayim'i, Anıl'ı, Mehmet'i, Özgürcan'ı izlerken keyif aldım. Gençlik gecesinin en muhteşem olayı, Uğur'un kaptan çıkmasıydı. Arif, Hasan, Ergün gibi G.Saraylılık ruhunu özümsemiş isimlerin yaptıkları jest de alkışı hakediyordu.
Oturmuş takımı bozmamak adına Hagi'nin bu gençleri bir çırpıda takıma koyması beklenemez. Ancak, Hagi gençlerin tecrübe kazanmalarını sağlamak için daha sık hazırlık maçı oynatmalı. Bu maçlar da genellikle Ali Sami Yen'de gece oynanmalı. Çünkü bir futbolcu için en iyi idman maçtır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA