Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Beraberlik normal sonuç

GÖZTEPE-KARŞIYAKA rekabetinin gücünü ve asla bitmeyeceğini tribünlerdeki doluluktan gördüm. Tribündeki 30 bin İzmirli futbolseverler, futbola ve rekabete duyulan susamışlığın göstergesidir. Dün gece Göztepe ve Karşıyaka'nın derbide ortaya koyduğu futbol kalitesi düşüktü ama mücadele, hırs ve tempo üst düzeydeydi. İki takım da kazanmak için her türlü riski aldı. Ancak ikisinin de Bank Asya'da şampiyonluğa oynayacak rakiplerine uzak ara yapabilecek bir kadro kalitesi yok. 30.dakikada İlhan'ın attığı gole kadar oyunun kontrolü Karşıyaka'nın elindeydi. Karşıyaka yerden ayağa pas yaparak oynamaya çalıştı. Göztepe gole kadar alan daraltarak, fizik gücünü kullanarak, agresif oynayarak ve Karşıyaka'nın Agbetu ile Adiyiah gibi hızlı oyuncularına geniş alan bırakmayarak mücadele etti.

NECATİ'Yİ GEÇEMEDİLER
Gol sonrası moral bulan Göztepe pozisyon ve oyun üstünlüğünü de eline geçirdi. Yasin ve Aydın ikinci yarı bir kaç pozisyonda kaleci Necati'yi geçemedi. Reha Hoca'nın Özgürcan'ı alıp, Erdi'yi sağ kanada çekmesi Karşıyaka'ya beraberliği getirdi. Oyunun gelenine baktığımızda skor iki tarafta da gitti geldi, beraberlik mücadelenin doğru karşılığıydı.
NOT: Hem Reha Kapsal hem de Özcan Kızıltan'ın futbolculuklarında teknik becerileri çok yüksekti. Bu iki hocanın takımlarının yaratıcı bir saha içi oyun liderinin olmaması beni çok şaşırttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA