Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşayan En Seksi Erkek!..

People, dünyanın en güzel dedikodu dergisidir. Çünkü okunmak için çıkarılır. Bizim pazar dergileri gibi, bekar evlerinin, erkek koğuşlarının boşalıma yardımcı malzemesi olarak değil. Bu ülkede hiç kimse People gibi "Magazin" yapmaya cesaret edemediğinden, hepsi hepsi 10 çıplağı aralarında paylaşır, döner döner onların artık herkes tarafından ezbere bilinen vücutlarını sergilerler, sonra da düşünürler.. "Elin dergisi milyonlar satıyor, biz niye tozuna ulaşamıyoruz.." Efendim, Time'ın yan ürünü olarak çıkan People, bu yıl da "Dünyanın yaşayan en seksi erkeği"ni bir anketle belirlemiş..

Kim yeni ilahımız..
Johnny Depp.. Hani Karayip Korsanları'nın baş oyuncusu.. Filmi hala görmedim.. Eleştirmenleri hatırlıyorum. İngiliz, Amerikan ve Türk eleştirmenler bu filmdeki Depp için en kibar "Aseksüel" dediler. Yani cinsellik taşımayan.. İleri gidenler ilk defa bir "Gay" korsan yorumundan söz etti. Yani yumuşak tarafından gay.. Peki bu Depp nasıl, Yaşayan En Seksi Erkek geliyor kadınlara.. Kadınları artık, cinsiyetini belli etmeyen, hatta biraz kendilerine yaklaşan erkekler mi tahrik ediyor dersiniz?.. Öyle olunca, yılların en seksi erkeği seçiminde birinciliği kimselere bırakmayan Sean Connery'nin (Efemmmm..) bu defa listeye bile girememesine şaşmamam, hatta sevinmem mi gerekiyor?.. Listede öteki tanıdık isimler mi?.. Brad Pitt.. George Clooney.. Justin Timberlake.. Hugh Grant.. Russel Crowe.. Denzel Washington.. Colin Farrel.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA