Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tecelli'den Abuzittin'e Mektuplar

ABUZİTTİNCİĞİM,
Salı gecesi hop kalktık hop oturduk.. O kadar mükemmel oynamışsın, bi 3 dakikacık daha dayanın kardeşim.. 3 dakika da 2 gol yenir mi? Kahrolduk valla.. O Kaka mı ne (Kendi memleketinde ne anlama geliyor acaba?) aldı topu, belli ki gole gidiyor, vur tekmeyi bilader.. Orada kaç kişisiniz. Gerekiyorsa kır ayağını.. Netekim gazetelerde o bazı futbol yazarı abilerimiz, Ümit'e, Kemal'e filan "..niye adamı devirmiyorsun.. futbolda faul denen bi şi vardır" diye yazdılar ama bizim çocuklar gazete de okumaz ki Abuzittinciğim. Vur dirseği.. Herif golü atacak.. Ümüğünü sık oraya yıkılsın.. Spor bu, futbol. Hadi deve güreşi olsa neyse.
O üçüncü golü atan Ukraynalı da öyle.. Herif baştan beri sinsi sinsi sokuluyordu.. Verecen, maçın ortasında ayağını eline, gününü görsün.. Pratik düşünmek lazım. Yani sporcu gibi düşünmen lazım.. Bu Daum denen adam bunları bilmiyor mu? Hadi bilmiyor hiç, değilse bizim değerli futbol yazarlarımızı o okusun, öğrensin Abuzittinciğim..
İstanbul'da ki rövanşta artık aynı basit hataları yapmayalım, Milan'ı ezelim.. Eze eze Kadıköy'ün çimlerine gömelim.. Burasının nasıl bi cehennem olduğunu İtalyanlara gösterelim.
Bu arada benzinin yapılan zamlarla litresi 2 doları da geçti Abuzittinciğim.. Bi litre benzine Amerikalısından İngilizinden Fransızından Yunanından, Danimarkalısından, Bulgarından daha çok para ödüyoruz. Dünyada en pahalı benzin bizdeymiş kardeşim. Yav bari bizim topraklarımızdan çıkan petrolü (günde 40 bin varil midir yoksa 50 mi? ) artık kurayla mı olur yoksa tek çift plaka uygulaması mı, halkın bi bölümüne ucuz dağıtın. Dünyada petrol fiyatları artıyor anladık.. Peki bizim topraklarımızdan çıkan petrol de mi fışkırdığı yerde pahalılaşıyor Abuzittinciğim?
Bi de kaçak petrol durumu var biliyorsun.. Maliyenin zararı yıllık 2 milyar dolar. Kaçağı durdursa bizi böylesine soymasına gerek kalmayacak ama durdurmuyorlar?
Bak, "marker" sistemini hala uygulayamadılar.. İşlerine mi gelmiyor, birileri mi "dur" diyor, muamma! Valla çok ama çok kızıyorum.
Kemal Unakıtan Milan'da ben de Fener'de oynasam, İstanbul'daki rövanşta yapacağımı bilirim ama koca bakan..Yolda yürürken yanlışlıkla ayağına bassan, adamı yaşatmadıkları gibi, ahrette bile bulup ÖTV ile KDV'leri söke söke alırlar animallah..
Münasip yerlerinden öperim kardeşim.
Güneş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA