Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sürpriz!..

ANTALYA beni şaşırtmaya devam ediyor.. Önceki cumartesi, Konyaaltı'nda dolaşıyoruz.. Bir nefes almak için Özsüt'e oturduk. Hemen yanında Mithat Selection var.. Onun önünde de bir hazırlık.. Ses düzeni ve önünde rejisör koltukları, 40, 50 tane falan..
"Opera Geceleri" dediler.. Mithat, her cumartesi akşamı dükkânın önünde bir mini konser düzenlermiş..
Soprano Medine Akun, tenor Mahir Seyrek .. Koray Önel keman, Erman Ayhan vurmalı çalgılar, Özlem Gürsoy viyolonsel, Anıl Edebale, piyano.. Yani bir minik oda orkestrası eşlik ediyor.
My Way diye başladılar.. Killing Me Softly, Portofino, Santa Lucia.. Ah Bir Ateş Ver.."
Mest olmuş izliyoruz.. Kör olası.. Randevum var, konserden haberim yok.. Oysa ikinci bölüme de içim gidiyor.. Moon River, The Shadow of Your Smile, Que Sera, O Sole Mio.. Ve Moskova geceleri..
Vallahi, Kazım Baba Amerika'dan geldi.. Onu Akdeniz'e götüreceğim bir hafta.. Benim yaz tatillerinin de sonu olacak.. O cumartesi saat 8'de Mithat'ta olacağım mutlak.. Bu defa sonuna kadar..
Bravo Mithat.. Bravo Antalya!..
Bu cumartesi kısmetse gene Antalya'da olacağım, Kazım Baba'yı yıllık Akdeniz gezisine götürüyorum ya.. Bu defa konseri sonuna dek izleyeceğiz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA