Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir not da Kırcalı'dan..

Sevgili dost, büyük foto muhabiri, gelmiş geçmiş spor fotoğrafçılarının en büyüklerinden biri, Milliyetspor'u doruğa oturtan o büyük Namık Sevik ekibinin göz bebeklerinden Hüseyin Kırcalı da bir not yollamış. Onu da sunuyorum.
"Selam ve saygılar, çok teşekkür ederim, inan bana 37 yıl bu gazetenin spor servisinde çalıştım.. ve de hiçbir yere transfer olup gitmedim.. Maddiyat ikinci planımdaydı.. Allah'a şükür aldığım maaşla da geçiniyordum..
Yalçın Doğan'ın yayın müdürlüğünde Zeki Çol'un emriyle de kovuldum..
Aldığım maaş çok az bir paraydı.. Bugünkü para ile 200-300 lira gibi.. Ve de kadrosuzdum.. Emekli olmuştum. Gazetede yemek yemezdim.. Kimseye bir yüküm, zararım yoktu.. Amatör ruhla çalışıyordum. Ağabey, bunu yaşayan bilir.. Hâlâ geceleri rüyamda o günleri görüp yaşıyorum..
Her yılbaşında servislere 'Adam çıkartın' diye yukarıdan emir gelirdi.. Ben de spor müdürü zor duruma düşmesin diye, 'Gerekirse beni de çıkartıverin' derdim. Müdür de 'İsmini verirsem yukarısı geri çevirir' derdi..
İşte ağabey ben böyle devam ederken, beni postaladılar.. Beni bugüne kadar ayakta tutan amatör ruhuyla spora yılda birkaç gün çalışıp havayı suyu teneffüs etmem oldu. Şu anda Tayland'da bir oteldeyim ve sizin güzel duygusal yazınızı okuyup içimden gelenleri yazmaya çalıştım. Her şey için size teşekkür ederim. Mutlu yıllar dileğimle.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA