Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte kafa!..

Can Ataklı, cumartesi akşamı inin cinin top oynadığı Perpa karşısındaki yolda bıraktığı arabasının çekilme hikayesini yazmış Vatan'da.. "Tamam park yasağı vardı, cezanı yazarsın. O saatte İstanbul'da trafiği kilitleyen yasak park etmiş yüzlerce araba çekilmezken, bu ne oluyor" diyor..
Haklı diyor, ama boş diyor..
İstanbul'da trafiğin bu kadar rezilleşmesinin sebebi bu Can, yıllardır.. Görev bilinci olmayan trafik polisleri.. Onlara öğreten de yok..
Öyle yoğun caddelerde, hem de duble park etmiş araçlara ceza bile yazmazlar, sonra gider, Allahın unuttuğu ıssız bir yoldaki arabayı çekerler..
Niye?..
Bu soruyu onlara kimse sormaz da ondan..
Uygar ülkelerde arabanın çekileceği yerler ayrıca işaretlenir.. Oraya park ederseniz, arabanızın çekileceğini levhalara bakarak anlarsınız..
Bizde böyle uyarı da yoktur, çekmenin mantığı da..
Mesela Ortaköy'de, tam da en civcivli kavşağın içine park etmiş, trafiği engelleyen araç, saatlerce orda durur.. Portakal Yokuşu'nun tepesinde, yol nerdeyse altı şerit olmuşken, kimseye engel olmayan araçlar birbiri ardına çekilir..
Niye?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA