Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gökçek'e çağrı..

"Gökçek'e Çağrı" başlıklı yazımıza Ankara'dan mail yağıyor. Meğer ne kadar dertli varmış, o "Ölüm Yolu"undan Ankara'da.. Tek sesi çıkmayan, aslında gazete ve TV'lere cevap yetiştirmeye bayılan Melih Gökçek.. Başkan sanki dilini yuttu. İşte bir mektup daha.. Sancar Altuğ'dan..

***

"Gökçek'e Çağrı" yazınızla ilgili, bir Çayyolu sakini olarak yazıyorum.
1.Çayyolu bölgesinin yarısından fazlası karanlık içindedir.
2. İncek-Çayyolu Bulvarı bir yol mühendisliği harikasıdır. Bu yolu projelendiren mühendislere mutlaka Nobel, Oscar, Altın Küre vs. tüm ödüller verilmelidir!!!
3. Belediyenin BEDAŞ'a seneler öncesinde gelen ödenmemiş elektrik borcu vardır. Seçimler öncesi bu durum BEDAŞ tarafından açıklanmıştır.
4. Seçim öncesi Deniz Baykal söz konusu bulvardan bahisle "Kimsenin geçmediği bu yollar neden sabaha kadar aydınlatılıyor? Yanındaki tarla sahiplerine pazar mı aranıyor" şeklinde açıklama yapmıştır.
5. 2009 Mart yerel seçimlerinde Çayyolu'nda CHP yüzde 72, MHP yüzde 11 oy alırkan, Gökçek'in oyları yüzde 5'te (Yazıyla beş) kalmıştır.
Bu yazdıklarımı mantık zinciri içinde sıraladığınız zaman "Çayyolu'ndan intikam almaya yemin etmiş" bir belediye başkanının size cevabı ne olur acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA