Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Karacahil ve kindar!..

Aynen öyle diyorum.. Bu Rijkaard futbolun tam bir karacahili.. Bu adam nasıl Barcelona'ya kadar yükselmiş, anlamam mümkün değil..
Bir de kindar.. Liderlik vasfı falan yok. Öfke duygusu anında kine dönüşüyor ve gencecik adamları aslanların önüne kurban diye atıp bitiriyor.
Atletico maçında üç değişiklik yaptı. Üçü de cinayet.. Galatasaray adına intihar..
Caner bir top kaptırdı.. Kim kaptırmaz ki.. Mehmet Topal, Mustafa Sarp ve yere göğe konamayan Neill de kaç kez kaptırdılar. Ardından 18 köşesinde faul yaptı. Kim yapmadı ki.. Hem de bu defa penaltı kadar tehlikeli yerlerden. Ama başkalarının hataları gol olmadı. Caner'inki, baraj kurdurmayan ve yanlış yerde duran kalecinin bariz hatası ile gole dönünce, Rijkaard cezayı Caner'e kesti ve onu daha 35'inci dakikada kenara alıp bitirdi. Oyundan alındığı dakikalarda Caner kendini toplamış çok iyi de oynamaya başlamıştı. Ama Rijkaard onu görmedi.. Başka şeyleri görmediği gibi. Caner'in yerine aldığı evladı manevisi Dos Santos takımı 10 kişi bıraktı. Sahada görünmedi, topa vurmadı, onu 55 dakika oyunda tuttu.
Orta sahada Topal resmen saçmalarken, Mustafa Sarp şaşkınları oynarken, bu alanın en iyisi Elano'yu çıkardı, yerine gene görünmez adam Ayhan'ı sokup, Galatasaray'ı 9 kişiye indirdi.
Skora razı olduğu dakikalarda ise, ilerde ayağında top tutan, hepsinden iyisi yanında iki kişi bekleten Arda'yı çıkarıp, Galatasaray'ı sekiz kişiye düşürürken, Atletico'ya "O iki adamı geride tutmanıza sebep kalmadı. Onları da ileri sürün" dedi adeta..
Bu mudur Hocalık..
Maçta üç değişiklik yapacaksın, üçü de cinayet.. Üçü de intihar..
Rijkaard'a lafım yok aslında. Adam dümeni bulmuş, yutturmuş, paraları istifliyor..
Ya Galatasaray'ı yönetenler.. Bu her maçta rakip casusu gibi davranan hocayı hâlâ nasıl kovmuyor?.. Ya benim aşağılık kompleksli, korkak medyam.. Bu rezilliği nasıl görmüyor, nasıl yerden yere vurmuyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA