Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu mu Rijkaard?..

Bana sorarsanız, Galatasaray tarihinin en zavallı hocası.. Yahu maç gidiyor.. Yahu şampiyonluk, avcuna konan şampiyonluk gidiyor, sen kenarda acz içinde izliyorsun.. Kulübende 5 milli oyuncu otururken tek hamle yapmıyorsun.. Yahu yap.. Jo'yu çıkar, kaleci Aykut'u santrfor yap, Franco'yu orta sahaya çek, Barış'ı kaleye al, razıyım.. Saçmala.. Razıyım.. Ama bir şey yap yahu!.. Bir şey yap be!..
Tek yaptığın kötü oynayan üç orta saha adamından bir şey yapma şansı olanını çıkarıp, iki kazmayı oyunda tutmak.. Ön libero kadar başına taş düşsün. Orta sahadan top çıkmazsa, 10 forvetle oynasan ne yazar?. Seni maç okuma özürlüsü adam!..
Takım başı derde girince kenara bakmaya başlar.. Kenarda görünen ne?.. Sinmiş, saklanmış bir zavallı.. Kadere razı..
Bu mu lider?.. Bu mu satranç ustası?.. Yahu bununla dama oynanmaz. 9 taş bile fazla gelir.. Üç taş oynayalım mı, Rijkaard efendi?.
Adamın eline tarihin en zengin kadrosunu verdiler. Galatasaray Avrupa'da yok. Galatasaray kupada yok.. İşte şimdi ligde de yok..
Yahu utanma olur!.. O da yok!..
Bu hoca ile mi, iki yıl daha sözleşme yapacaksın Adnan Polat kardeşim, kazanırsan?..
O zaman kazanma.. Galatasaray'ı seven sana oy vermesin.. Ya da bak, beş günün kaldı, kafanı düzelt.. Elini masaya vur ki, başkanlığa layık mısın, değil misin görelim!..
İki ayıbın vardı, Adnan Sezgin ve Suada!.. Şimdi bir ayıbın daha var, kongreden önce temizlemen gereken!.. Bu üç ayıpla kongreye gidersen cumartesi gecesi "Niye kaybettim" diye suçlu aramayasın,
kendinden başka..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA