Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Birinde "utanma" olmalı..

Ben bu ismi bir daha köşeye almama kararı vermiştim..
Hayatı ağlamakla geçen, geçimini adeta ağlaya ağlaya sağlayan birisine "Sporcu" demem mümkün değil..
Bu ülke insanının vergileri ile, daha ilk turda eleneceği altıncı turistik Olimpiyat seferine çıkmak için ağladığı zaman 7 bin 500 dolar olan aylığı, Bakan Faruk Özok'un müdahalesi ile 10 bin dolara çıkarılmıştı.. Yüzme Federasyonu'nun Olimpiyat için ayırdığı bütçenin yarısı ona tahsis edilmişti. Bu ülkenin gelecek umudu genç yüzücülere ayda 500, en fazla bin dolar beslenme yardımı zor bela yapılırken..
Bu ülkede medya medya olsa, halkın vergilerinin böylesi çöpe atılmasına kıyamet kopardı. Bizde "Tıs" çıkmadı.
Herkes 500 alırken, 7.500'ü beğenmeyen yüzme sömürücüsü işi iyice azıttı. Yüzme dendiği zaman, sadece Galatasaray'ın değil, bu ülkenin anıtı olan Yılmaz Özüak'a da hiç sıkılmadan, hiç yüzü kızarmadan saldırdı..
"Galatasaray, antrenmandan sonra yediğim gofretin parasını ödemiyor, bana yemek tiketi bile vermiyor" diyecek kadar küçülen, Amerika'da okumasını 6 turistik Olimpiyata gitmesini bile ona yüzmeyi öğreten, yüzücü yapan, lisans veren Galatasaray'a borçlu olduğunu unutan nankör kafa, bu defa hocası Yılmaz Özüak'ı hatta tehdit etti.
Yılmaz'ın günahı bu nankör ruha sahiplenmesi "O benim öğrencimdi" demesiydi.
"Yalan söylüyor" dedi hocası için.. "O benim hakkımı yiyenlerin başında geliyor" dedi.. "Adımı kullanmaya devam ederse onu mahkemeye vereceğim" dedi..
Yılmaz Özüak gibi bir tarihsel anıt, bu sütuna yazmaya gerek görmediğim bir adı kullanacak ha.. Kendini beğenmiş, haddini bilmezlik ve küstahlığın vardığı yere bakar mısınız?.
Ben adını bugün de yazmadım. Bundan böyle de yazmayacağım..
Ama Spor Bakanı'na, Gençlik Spor Genel Müdürü'ne ve Yüzme Federasyonu Başkanı'na sormaya devam edeceğim..
Bu ülke halkının vergilerini, 2012 yılına dek, bu adama, ayda 10 bin dolar maaş olarak vermeye utanan, sıkılan yok mu içinizde?.
Lütfen bir gerekçe açıklayın..
Niçin?..
Ben bir vergi ödeyenim. Bu hesabı sorma hakkım..
Geleceğin umuduna 500 dolar verirken, bu altıncı turistik olimpik gezisine çıkan adama 10 bin dolar aylık vermenizin sebebi nedir?..
Adam, antrenman sonrasının gofret parasına razıyken!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA