Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Başbakan'a yeni soru...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sordum. Bir hafta sonra tekrar sordum. Ne ondan, ne de tonla maaş alan, tonla danışmanlı, memurlu basın bürosundan yanıt geldi. Yanıt alana kadar sormaya devam edeceğim.
"AKM'nin onarılıp yeni sezonda açılması, Başbakan'ın iki dudağının arasında. Ama hükümetin iki bakanını karşı karşıya getiren olayda 'Başbakan 'Onarılmasın, açılmasın' dediği için, sona eren ihaleye rağmen çalışmalar başlatılmıyor' dedikodusu giderek güçleniyor. AKM konusunda bir açıklama yapacak mısınız?."
Bugün yeni bir sorum daha var.. Vatan'da okurken tüylerim ürperdi. Kimin ürpermez?.
"Bu ülkede sağlıklı yaşamak sadece parası olanların mı hakkı, Sayın Başbakan?. Gazete belgeler yayınlandı. Ücretsiz böbrek tümörü MR'ı için 6 ay, meme kanseri mamografisi için 7 ay, erken doğan bebeğin MR'ı için 17 ay sonraya gün veren üniversite hastaneleri, parasını ödeyebilenlerin çekimlerini ayni günde yapıyor. Bu durumda Türkiye nasıl 'Sosyal' devlet olur?."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA