Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yılın en kötüleri..

Yok canım.. Futbol değil, bu defa müzik.. İki müthiş hayal kırıklığı.. Ercan'a "Bu iki albümü yok et" dedim.. Kim isterse ver.."
Birisi Şevval Sam.. Has Arabesk.. Öteki Mustafa Ceceli.. En has arabesk..
Yani Şevval gibi muhteşem bir yorumcu, üç plak satmak için bu tuzağa nasıl düşer?. Kalan Müzik gibi bu ülkenin en saygın firması bu plağı nasıl yapar, anlamam mümkün değil..
Türkiye'de bir müzik faşizmi yarattı, bu "Yoz" tür.. Alaturka, türkü ve pop arasında fark kalmadı.. Ayni ritm, ayni tempo, ayni tür sözler.. Kötü paranın iyi parayı kovması gibi, bu kötü müzik de, iyi müziğin sonu oldu. Para orda ya.. Hür ya.. Tek tipe mahkûm olduk..
Koşun bakalım..
Mustafa Ceceli'yi dinlemeye dayandım ettim sonuna dek. "Bir tane, tek bir tane çıkar mı" diye..
Yani, dünyanın en kolay işi aranjörlük olmalı.. Koy arkaya ritm makinesini.. Ayarla çastra çastra.. Olsun sana düzenleme.. Yahu 23 şarkının 23'ü de çastra çastra olur mu?.
Mustafa Ceceli genç kuşağın en önde gelen ismiymiş.. Bu kötü Serdar Ortaç mukallidi "En iyi" ise, yandı gülüm keten helva.. Sezen Aksu'nun en güzel şarkıları da rezil olmuş.. Sezen'e de para lazım herhalde.. Nasıl razı olmuş. İki CD'li albümde 15 Sezen şarkısı var, birisine tahammül edemedim..
Müzik dünyamız yaza kötü başladı!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA