Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gel güzelim acımayacak!..

Günlerdir Tarkan'ı dinliyorum arabamda tekrar tekrar.. Bayıldığımdan değil.. Millet nasıl bayılmış, onu keşfetmek için.. Edemedim.. Dinlediğim en sıradan Tarkan albümü bu..
Bana sorarsanız, içlerinde on sene değil, on ay sonra hatırlanacak şarkı (Biri hariç) yok..
Tarkan'ın ne ölümsüz şarkılarını hatırlıyorum.. Dünya diskolarını işgal ettiği yılları.. Meksiko'yu, New York'u, Paris ve Moskova'yı dinlettiği ve inlettiği şarkıları..
Ahmet Ertegün ve Arif Mardin, dünya müziğinin iki patronu Tarkan'ı en güzel yıllarında uyuttular ve öldürdüler.. Oyaladılar, beklettiler, sonunda kapının önüne koydular.. Yunanlı şarkıcıları dünya yıldızı yapan ikili, Tarkan'a albümü geçin, bir single yapmadılar..
Şimdi Tarkan, küllerinden yeniden doğmaya çalışıyor..
Genelde de, kendi yaptığı müziklerle, 13 şarkılık bir albüm yapmış. Daha doğrusu şarkı sayısı 8..
Beş tanesi diskotekler için yeniden düzenlenmiş..
Bu sekiz şarkının içinde "Modern" diyeceğim bir tane var.. Mithat Can Özer'in yazdığı ve bestelediği "Acımayacak.." Hele de Gürsel Çelik'in yaptığı "Club" düzenlemesi müthiş.. Özellikle nakaratı hemen dilinize takılıyor insana hemen oracıkta dans etme hissi veriyor..
Mithat Can, çok da konuşulacak sözler yazmış.. Dedim ya, özellikle de nakaratı..
"Gel gel gel güzelim/ Gel gel gel acımayacak/ Gel gel gel güzelim/ Gel hiç acımayacak.."
Ünal'la arabadan bu nakaratı söyleyerek indik, Ertekin'e girdik.. " Bu ne" dedi Ertekin.. "Tarkan'ın yeni şarkısı" dedim.. Hemen adamını koşturdu CD'yi aldırmaya.. Şimdi durmadan çalıyor..
Ünal'ın evi Ertekin'den 20 metre aşağıda, Ortaköy Meydanına inen yolun üzerinde.. Herkes önünden geçiyor yani.. Ünal "Ağbi kapıya bir hoparlör koydurup bütün gün bu şarkıyı çalacağım" dedi.. Ardından ekledi..
"Yanlış anlama.. Bizim orda hemen dövmeci (Tattoo), piercingci (Delmeci) var. Onların milli marşı olur. Esnafa faydamız dokunur!.."
Annesi, Tarkan'a "Kız hepsi senin mi" dedirtmişti.. "Yakalarsam mucuk" diye kovalatmıştı..
Oğul Mithat Can, daha uyanık.. "Gel, hiç acımayacak" diye yanına çağırıyor. Kuşaklar değişti, günün genci kovalamayı bıraktı.. "Gel" diyor artık!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA