Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İftihar et Adnan!..

Sevgili dostum Adnan Polat!.. Artık Adnan Sezgin'i yollayarak da sıyrılamazsın.. Senin istifa etmen gerek.. Sadece başkanlıktan değil. Galatasaray kulübü üyeliğinden de istifa etmen gerek, kendine ve bu kulübe biraz sevgin ve saygın kaldıysa..
İnadın ve akılların almadığı ısrarın yüzünden, Galatasaray'ı bitirdin..
Başına gelecekleri tahmin ettiğin için Ali Sami Yen'e gelemedin. Bayramı bahane edip yurtdışına kaçtın.. Ama kaçış da kurtuluş değil..
Sen bittin..
Galatasaray'ı da bitirmeden artık git.. İstifanı her nerede isen oradan yolla ki, ülkene sessiz sedasız dönebilesin..
Eğer bu ülkedeki tek, ama tek gerçek dostunun ben olduğumu anlayabildiysen ne mutlu sana.. İlk günden itibaren uyardım seni. Hep uyardım.. "Dost acı söyler" diye çekinmeden, lafımı sakınmadan uyardım.. Ama sen, kefenin bir yanına Adnan Sezgin'i, öte yanına, geri kalan herkesi koydun. Galatasaray bile öbür kefede kaldı..
Ve hep Adnan Sezgin'i tercih ettin.
Rijkaard giderken "Sezgin de gidecek" diye karar alan yönetimi de uyuttun. Fener'le berabere kalınca, sadece adı yönetici olan ötekiler ses edemediler..
Ama takke çabuk düştü.. Kel çabuk göründü..
Geçen gün ağabeyim Öcal, iltifat etmiş.. "Galatasaray artık büyük takım değil" diyerek..
Ne "Büyük"ü ağabey, ne büyüğü.. Galatasaray artık "Takım" değil..
Manisa önünde bir, tek bir kişi var mıydı, "Galatasaray" ruhu taşıyan.. Tek, bir tek kişi var mıydı, savaşan, mücadele eden, "Galatasaray savaşmadan yenilmez" diyen.. Başı önde adamlar.. Dost, arkadaş bile değiller.. Her hallerinden belli..
Takım ruhunu kaybetmiş.. Toparlama şansına sahip tek adamdı Fatih Terim..
Yaz sonunda Öcal Ağbimle Bodrum'da konuğu olmuştuk.. İkimiz de sezmiş ve hissetmiştik, Fatih Terim'in gönlünden geçen aslanın hem de nasıl Galatasaray olduğunu..
O Fatih, senin teklifini konuşmayı bile reddetti. Nedenini ikimiz de çok iyi biliyoruz değil mi, Adnan?.
Haldun Üstünel gibi yürekten Galatasaraylı bir yöneticiyi Adnan Sezgin için harcadığını dünya biliyor. Fatih Terim ayni oyuna gelmedi.. Gelse kendisine saygısı kalmazdı.
Adnan Sezgin'e razı olacak, taraftarın da gönlünü hoş tutacak adam aradın. Teknik Direktörlük yaşamı trajik, nerdeyse bitmiş Hagi, yeniden doğma denemesi yapmak için her şeye razıydı. Onu buldun. İşte sonuç!..
Hakkında iyi konuşan tek kişi var, spor dünyasında..
Aziz Yıldırım!
"Kankam" diyor, senin için, duydun mu, okudun mu?.
Seni Yıldırım'ın kankası yapan da Adnan Sezgin..
Paper Moon'un ayrılmaz üçlüsü oldunuz..
Galatasaray'dan istifa et, kankanın kulübüne kaydını yaptır. Yaveri hası olduğun Aziz Başkan belki seni resmen ikinci başkanı yapar.. Aranızı yapan Sezgin'i de futbol şubesinin başına geçirir, Paper Moon gecelerine daha keyifli devam edersiniz, bakarsın!.
İstifa et, Adnan.. Et ki, Galatasaray camiası da "Bayram" yapsın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA