Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Polise eğlence..

Peçetedeki resmi Rus kadın çizmiş. Bir saat resmi.. Akrep iki tane.. Biri 4'ü gösteriyor, öbürü beşi.. Altında bir yazı.. 300 TL..
Yani, "Bir saati 300 lira" diye yazan kadın.
Yazdığı kişi sivil polis aslında.. Polis kadını tutukluyor..
Niye?..
Bu işi yaparken çok eğleniyor da ondan..
Yahu bin defa yazdık. Bu ülke yasalarında "Fuhuş" diye bir suç yok. İsteyen kendini istediği gibi satabilir, kimse de karışamaz. Bu peçete gösteriyor ki, pazarlığı yapan da kadının kendisi.. Yani aracı, maracı yok. O zaman suç da yok..
Suç kadın satmak. Başkası satarsa, o suçlu.. Bir de kadını fuhşa teşvik etmek..
Kadını fahişe yapmak için çete kurmak, yani organize olmak ise insanlık suçu..
Türkiye şimdi, özellikle eski demirperde ülkelerinden kaçırılan, ya da kandırılarak getirilen beyaz kadın ticaretinin merkezlerinden biri olarak anılıyor, interpol kayıtlarında.. Müthiş bir utancın altındayız..
Polis bu çetelerle uğraşacağına, müşteri kılığında kadınlara yanaşıp hoşça vakit geçiriyor.. Gece yarısı yalnız kadın sürücüleri çevirmekten sonra ikinci eğlence.. Bu mudur?..
Bu ülkede bir işini bilen hukuk bürosu çıksa, bu kadınların avukatlığını yüklense, işi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar taşısa, bu o polislere ve ülkemize kaça patlar bilen, düşünen var mı?.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA