Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yönetime bak!..

Fenerbahçe Başkanı'nın kankası Galatasaray'ı yönetiyor. Bu ayıp Galatasaray'a yeter. Kankalığı gerçekleştiren de, yıllardır Fener Başkanı'nın kankası olan bugünkü Galatasaray Futbol Yöneticisi.. Kanka başkanın vazgeçemediği, uğruna tüm Galatasaray'ı yıkmayı, yok etmeyi göze aldığı adam..
Onları ve kimliklerini artık medya anladı. Tribündeki Galatasaray taraftarı anladı. Camia anladı.. Her maç tribünde, maç sonu sayfalarda yuhalanıyorlar. Gidecekler.. Öyle gidecekler ki, bir daha tribüne seyirci olarak biletle gelecek yüzleri dahi kalmayacak. Onlara lafım yok. Artık adlarını da anmayacağım mecbur kalmadıkça..
Ama anlamadıklarım var.. Bir "Galatasaray yönetim kurulu üyeliği" uğruna, Fener başkanın kankalarına biat edenler, yamananlar..
Gencecik Emir Sarıgül.. Geleceğin umutvar isimlerinden biriydi. İşte siliyor adını..
Murat Yalçındağ.. Haldun Üstünel'in en yakın dostuydu güya.. Arkadaşını sırtından vurdular. Gitti, Brütüslerin yanına oturdu..
Taner Aşkın.. Galatasaray'ın 25 yıldır, en onurlu, en gururlu muhalifiydi. Yönetime girer girmez, kankalara katıldı. O da kanka oldu..
Galatasaray Kongresi bu isimleri iyi not etmeli.. Çok iyi not etmeli.. İlk kongrede kankalar temizlenirken, onlara hizmet edenler de, bir daha kulübe ayak basmamak üzere temizlenmeli ki, ibret olsun, ders olsun..
Onlar bu temizliği yapmazlarsa, ben kendimi Galatasaray'dan temizlerim.. Fener Başkanının Kankalarını baş tacı edenlerin kulübünün benim gönlümde yeri kalmaz!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA