Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte Galatasaray!..

Enes Öner'den aldığım bir not, feci haldeki Galatasaray Storeları toparladığı için görevden alınan ve istifaya zorlanan Cemal Özgörkey'le, onun yerini alan Yiğit Şardan arasındaki farkı, daha doğrusu Adnan Polat yönetiminin ne olduğunu ortaya koyuyor...
"27.12.2010 tarihinde gs store. org'dan sipariş verdim. Siparişim bana ulaşmayınca 4 gün sonra sitenin mesaj sistemine mesaj bıraktım ama kimse bana dönüş yapmadı, hatta siteye kaydettiğim mesaj silindi. Bir hafta sonra bir yetkiliye ulaşmak istedim ama gs store.org sitesinde herhangi bir iletişim bilgisi bulunmamakta. Kulübü aradım ve oradan bir irtibat istedim ama telefondaki yetkili benimle hiç ilgilenmedi, neredeyse telefonda dövecekti beni, zorla GS Pazarlamanın numarasını aldım ve ora ile görüştüm. Beni Gs Store internet mağazasına yönlendirdiler ama orada da kimse telefonlara cevap vermedi. Gs Pazarlamadaki sekretere bilgilerimi bıraktım ve bana dönüş yapılmasını istedim, 3 gündür her gün arayıp isteğimi yineliyorum ama kimse benimle ilgilenmiyor. Böyle kurumsal yapı olmaz!! Türkiye'nin sayılı kulüplerinden Galatasaray veremeyeceği bir hizmeti neden satıyor!! Siparişim 11 gün geçmesine rağmen sitede hala hazırlanma aşamasında. Şu anda dolandırıldığımı düşünüyorum. Galatasaray'ı şiddetle kınıyor ve Galatasaraylı olmaktan bir kez daha utanıyorum."
Ben de utanıyorum Enes.. Ama ne yazıkki yönetimde ve kongrede utanan tek kişi yok..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA