Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşasın Finansbank!..

Harika haber Evin İlyasoğlu'ndan geldi. Akbank, sponsorluktan çekilince, Boğaziçi Üniversitesi'nin yıllardır her çarşamba düzenlediği Klasik Müzik konserleri tehlikeye girmişti. Evin İlyasoğlu, yıllardır dünyaca ünlü sanatçıları davet ediyor ve öğrencileri Albert Long Hall'e toplamaya çalışıyordu. Sonunda başardı. Dışarda kalanların sayısı içerdekileri geçmeye başlarken, Akbank, sponsorluk anlaşmasını tasarruf gerekçesiyle uzatmadı.
Tam hedefe varılmışken konserlerin bitmesine itiraz edenlerin başındaydım. Bu köşede "Yeni sponsor aranıyor" diye yazdım..
İşte bulunmuş..
Finansbank, Akbank'ın yerini almış. THY'nin sponsorluğu zaten sürüyor.
Yani konserler devam..
İlk konser 19 Ocak Çarşamba.. Efsane Arjantinli Piyanist Martha Angercih, kızı viyolacı Lyda Chen, kemancı Ömer Sipahi, müthiş çellist Jing Zhao ve unutulmaz Ayla Erduran birlikte çalacaklar. Masal gibi bir gece olacak. Adı da Masal Resimleri zaten. Schuman'dan esinleme..
Ve de bu müthiş konsere salon yetmeyeceği için, 20 Ocakta tekrar edilecek..
Boğaziçi öğrencileri acele edin. İlk konserin biletleri okulda, ikincininkiler Biletix'de satılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA