Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sporumuz emin ellerde..

LİGDE biten Galatasaray'ı kupada da perişan eden yeni Antepli Cenk Tosun'u keşfeden, Türkiye'ye getiren Galatasaray'mış meğer.. 500 bin euro istemiş Almanya'daki kulübü.. Adnan Sezgin cin ya.. "Haziranda serbest kalıyor. O zaman bedava alırız" demiş, engellemiş. Eloğlu armut toplamıyor. Kapmış.. Hem de santrfor aradığı dönemde, 500 bin euro için kaçana, bir de milyonlar, milyonlar verilerek alınanlara bakın..
Eski Başkanlar, hâlâ Adnan Polat'ı, bu Adnan Sezgin uğruna kulübün maddi, manevi tüm değerlerini harcayan Adnan Polat'ı desteklemeye devam etsinler..
Kına gecesi yakındır!.. Tabii o zamana kına kalırsa..

***

Dünya Kupası finallerinde sakatlandı ve Brezilya'nın hızı kesildi. Şimdi Brezilya liginde harikalar yaratıyor..
Kim?.
Rijkaard ve yardakçılarının perişan ettikleri Elano..
Kaç kez yazdım, kaç kez söyledim..
"Büyük futbolcu gözü kenarda oynamaz.. 'Aman hata mı yaptım, aman kenara mı alınıyorum' endişesi ile futbol oynanmaz. Rijkaard Elano'yu son üç dakikada oyuna sokarak, durmadan yedek tutarak, hasbel kader ilk onbire aldığında ilk değişiklik hakkını onunla kullanarak, perişan etti" dedim. Adnan ve Adnan ekibi kös dinledi ve son yıllarda Galatasaray'a gelen en büyük adam kaçtı. Allahtan kaçtı ve kimliğine kavuştu. Şimdi sıra genç Mehmet Batdal'da..
***

Salonda yalnız Fener seyircisi var. Sporun güzelliği, üstünlüğü bu ya.. Koskoca İstanbul Valiliği, iki tarafın ayni salonda güvenle maç izlemesini sağlayamıyor ya.. Tek yanlı maç... Acze bakın..
Fener seyircisi maç boyu Galatasaray'ın şirin kaptanı Işıl'a sövüyor. Bir genç kıza küfürler yağıyor ve Adnan Polat orada oturmaya devam ediyor. Benzeri olayda, Aziz Yıldırım'ın nasıl Şeref Tribününü ve salonu terk ettiğini hatırlıyoruz. Fark..
Aziz Yıldırım Başkan.. Adnan Polat, onun kalem efendisi.. İzin almadan çıkamaz.
***

Turgay Demirel beni itham etmiş.. Genel Müdürlük durup dururken federasyona 70 milyon lira bağışlamış?. Niye?. Bilmiyorum.
Bu para nereye gitmiş?. Onu da bilmiyorum. Turgay Demirel "Yerli yerine gitti" diyor, laf kalabalığına getirip.
Yahu "Dünya İkinciliği primi olarak başbakanın 28.5 milyon lira vaat ettiğini" ben mi uydurdum, bütün gazeteler mi yazdı..
Başbakanlık Basın Müşavirliği ölüm sessizliğinde..
Turgay Demirel "Bütün ekibe katkısı oranında dağıtıldı" diye üstü kapalı bir laf ediyor.
Yahu bu benim param.. Halkın parası.. Benim paramı, kime ne kadar dağıttığını açıklamak zorundasın..
Mesela Hido'nun cebine kaç para girdi?. Hiç oynamayan yedek ne aldı?. Ya malzemeci.. Bu zaferin (!) baş sahibi sen federasyon başkanı da payını aldın mı?. Ne kadar?.
Dünya Şampiyonası'nın ardından neler olduğunu, hem Başbakanlık, hem Genel Müdürlük, hem de Federasyon açıklamalı.. Sen de Turgay Demirel, her Allah kuruşuna kadar şahsen hesap vermek zorundasın.. Ben mi yığınla adamı teker teker bulup "Sana ne düştü" diye soracağım.. Devletin akçalı hesabı gizlenir mi?.
Geçiştiremezsin Demirel.. Her kuruşun nereye gittiğini belgesi ile resmen açıklayana dek, soracağım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA