Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Fıkra Eddi Anter
Arkadaşlarımdan biri bana sordu, "Evliliğinizin bu kadar başarılı olmasının sebebi nedir?" "Sorumlulukları paylaşmak" diye cevap gelmiş. Soran anlamamış "Biraz açıklar mısın lütfen?" diye ısrarını sürdürmüş.
"Bizim evde büyük kararları hep ben veririm, karım da ufak kararlardan sorumludur." "Rica etsem bana örnek verebilir misin?" diye merakla sorar.
"Mesela ufak kararlardan hangi tip araba alınacağı, senede kaç para tasarruf etmemiz gerektiği, ne sıklıkta tatile çıkılacağı, hangi marka televizyon, buzdolabı alınacağı gibi konulara karım karar verir. Ben hiç karışmam ve bu konuda ona güvenim ve saygım sonsuzdur."der.
Adam sorar" Peki senin rolün tam olarak nedir?"
Cevap verir. "Ben sadece büyük kararları veririm. Mesela Amerika İran'a Saldırsın mı? Afrika ekonomisini canlandırmak için ne lazım? Galatasaray'ın ilk 11'i kimler olmalı gibi. Ve biliyor musun karım hiç birine hiç bir zaman itiraz etmez."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA