Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sola dönülmez!..

BEŞİKTAŞ- Dolmabahçe yolunun tam ortasına, Swiss Otel'in yanından inen bir yol var.. Burdan indiniz mi, sağa dönüp Dolmabahçe'ye gidersiniz.. Sola, Beşiktaş'a dönüş yasaktır. Levha var.. Sola gitmek için, sağa dönüp İnönü Stadı'nın etrafından dolanıp ayni noktaya en az 10 dakika sonra geleceksiniz. Millet de kaçak dönüyor. İstanbul dağ başı ya.. Sevgili Cengiz (Semercioğlu) bu kaçak dönüşün engellenmesini istiyor.. Ah Cengiz ah..
İstanbul trafiğini bu içinden çıkılmaz hale getiren işte o "Sola dönüşü kaldırmayı marifet sayan kafa" oldu..
Sen hiç İnönü Stadı'nın etrafından döndün mü?.. Ordaki feci trafiği biliyor musun?.
Şimdi o yolla, o trafikle hiç alakası olmayan, o ara sokaktan inip, sola dönerek Beşiktaş'a gidecek arabayı, o zaten cehennem stat etrafı trafiğine yollamanın, orayı biraz daha geçilmez yapmanın neresi trafikçilik?..
İstanbul'da "Sola dönülmesin" diye, her gün yüz binlerce araç, hiç alakasının olmadığı zaten kilit kavşaklara yollanıyor, bunu yapan da kendini trafik uzmanı sanıyor..
Akmerkez etrafını da böyle kilitlediler..
- Efendim sola dönme!.
- Nereye gideyim peki?.
- Cehenneme kadar yolun var, bana ne?. Kafa, aynen bu..
O dediğin kavşakta yapılacak şey, sola dönüş yasağını uygulamak değil, kaldırmak Cengiz.. İşte asıl oraya bir ışıklı kavşak yaparsın.. 20 saniye sola dönüş verirsin, iş biter.. Efendim sahil yolunda trafik yavaşlarmış.. Zaten yavaş yahu.. Beşiktaş'a gelirken duruyor resmen. 100 metre evvel de 20 saniye durursa ne olur?. İnönü Stadı'nın zaten kilit etrafı geçilmez, dönülmez hale geleceğine..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA