Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaza Merhaba..

YANİ yaza "Merhaba" da böyle denir işte.. Hafta sonu Kozzy'ye, Gazanfer Özcan salonuna koştum.. Sevgili Zafer Erdaş bir "Yaza Merhaba" konseri hazırlamış..
Sponsor, hani anlatmıştım, Amerika'nın vahşi batısını hatırlatan dekoru içinde bir restoran (Oldies) bir de erkek giyim ve aksesuar dükkanı (Fracassetti) var iç içe.. Bir de zeytin ağacı.. Onun patroniçesi Bahar Ilıcak sponsor olmuş konsere.. 20 kişilik bir Oda Orkestrası Ulaş Kurugüllü yönetiminde.. Ve soprano Betül Görgülü, tenor Murat Erengül..
Zafer harika da bir repertuar yapmış.. Operanın en güzel aryaları, düetleri, napolitenler.. Betül de Murat da harika.. Bitsin istemedik.. Bitti doyamadık.. Oldies'e geçtik.. Serdar gitarıyla orada.. Aldı sazı eline.. Yatağa girdiğimde saat dörttü. Yılbaşı geceleri ikiden sonraya kalmayan ben.. Ama Serdar başladı mı, kopmak mümkün değil..
Öyle bir tura çıkarıyor ki sizi.. Her ülkeden, her telden..
Bir hafta sonu gecesi Kozzy'ye uğrayın mutlak.. Ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Ama tatlılara dikkat.. Benim gibi bir şeker hastasını bile baştan çıkarıyorlar.. Hele o su muhallebisi.. Üzeri, Oldies özel reçelli!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA