Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hoş bir komedi..

Aşk mı uzun ömürlüdür, arkadaşlık mı?..
İkincisi tabii.. Hele gerçek arkadaşlıklar ölümsüzdür. Çünkü, tarafların birbirlerinden dostluk ötesi beklentisi yoktur, ama iki taraf da dostuna yardım için elinden geleni yapar..
O zaman, kadınla erkek arasındaki en sağlıklı ilişki arkadaşlıktır.. Ve de madem arkadaşlık, öbürünün ihtiyaçlarına mümkün olduğunca destek olmaktır. O zaman, arkadaşlar yatağa da girerler, seksüel arzuların tatmini için.. Ama bağlanmazlar. Asla bağlanmazlar..
Nasıl?.
Düşünün bakalım.. Hayır, anlamı değil..
Çocukluktan beri arkadaş bir kadınla, bir erkek arasında cinsel ilişkinin, aşk, bağlılık değil, arkadaşın ihtiyacının tatmini olarak yapılması teklifi kimden geliyor?.
Hayır.. Erkekten değil, kadından!..
Bağlanmak Yok (No strings atteched) işte bu..
Nathalie Portman, Ashton Kutcher'e bu teklifi yapıyor ve arkadaşlıklarının arasına "Yatak ve seks" ilişkisi de giriyor..
Olur mu, olmaz mı bilmem.. Onu siz kendiniz düşünün.. Ama olan, hoş bir film..
Başından sonuna keyifle izledim..
Ne Portman, ne Kutcher harikalar yaratmıyor, ama hoş diyaloglar, yataktakiler dahil hoş sahnelerle vakit geçiyor, işte..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA